Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2010 00:33 - След Сакскобургготски и наследници на хан Аспарух съдят България в Страсбург
Автор: slivenplus Категория: Други   
Прочетен: 1453 Коментари: 1 Гласове:
2



imageСлед като преди 2 дни се разбра, че Симеон Сакскобургготски е уведомил лично премиера Борисов, че възнамерява да съди държавата ни заради мораториума по връщане на царските имоти, днес гръмна и друг скандал, като естествено пръв „Зловинар” се добра до информация за него.


Работата е такава, че монголският гражданин Бадамдордж Бадхишк от Улан Батор е показал документи, с които доказва, че е 20-и правнук на хан Аспарух, и предявява претенции към Плиска и горите на първата българска държава.

„Моят пра-пра-пра... на 17 степен дядо е воювал и пролял кръвта си тук. Сега аз искам да ми върнете дължимото и да ме провъзгласите за почетен хан на България” - скромно поискал монголският гражданин Бадшихк.

Очаква се двете дела да влязат заедно в Страсбург и да бъдат гледани под лупа от строгите и справедливи съдии от международния съд.

Премиерът бил силно обезпокоен и от факта, че наследникът на Аспарух разполагал не само с документи, написани с въглен върху конска кожа, а и от свидетел, който щял силно да наклони везните в полза на претенциите му.

Свидетелят бил не кой да е, а жената, пяла на сватбата на самия хан Аспарух - вечната и неостаряваща Лили Иванова.

„В Плиска озвучителите бяха много зле - припомни си звездата пред репортер на "Зловинар". - Затова Пухи (визира се Аспарух) нареди да им отсекат главите на площада. Имаше сурови правила в шоубизнеса по това време.”

Очакваме развитие по темата до дни, когато съдът в Страсбург трябва да излезе със свое становище по проблема или да излезе в отпуска. Така или иначе - стартират скоро най-шумните и скандални дела за десетилетието.

Разбрахме, че Бадамдордж Бадхишк бил готов и с вариант за споразумение - щял да кандиса да се откаже от претенциите си срещу пълните права върху творчеството на Веселин Маринов.




Гласувай:
2



1. krumbelosvet - "Десните" насила са давали имоти на Фердинанд, син му и внук му
07.08.2016 10:14
Докато Симеон изпадна в немилост пред.щатите и веднага стана алчен реститут и дървосекач. Хитлер прости на баща му отношенията с.Русия, но сегашният Господар не знае прошка.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031