Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2010 15:27 - 65-годишен шофьор блъсна социалният министър Тотю Младенов
Автор: slivenplus Категория: Други   
Прочетен: 2091 Коментари: 5 Гласове:
0



image

65-годишен шофьор на 30 -годишен автобус от Центъра за градска мобилност – ЦГМ София,  блъсна днес по обед социалният министър Тотю Младенов. Министърът е настанен в Пирогов със счупвания и охлузвания но без опасност за живота. Според пътници в автобуса шофьорът се опитал да извади някакви хапчета от джоба си тъй като старческото треперене на ръцете му се било доста усилило и от няколко минути автобуса криволичел по улиците на столицата. Понеже обаче  треперенето било много силно, той изпуснал кутийката със спасителните хапчета на пода и започнал да ги търси опипом, но когато не успял да ги напипа се навел да погледне през десет диоптровите си очила като за зла участ му се схванал кръста и тъкмо тогава социалният министър се оказал пред превозното средство, докато се опитвал да пресече улицата. Радостно е, че автобуса се сдвижил с малка скорост, а и за щастие точно пред министъра имало една от малкото останали  голями дупки на пътя в която автобуса пропаднал и която допълнително убила скороста му.

Според директора на ЦГМ, шофьорът до момента не би допускал никакви пътно-транспортни произшествия и бил един от най старите и ценни кадри в компанията. Според него, служителят му си пиел редовно всички хапчета предписани му от личния лекар и бил в отлично здраве. Дори от компанията сме му закачили график за приемане на изписаните му лекарства, който седи до този за движение, където водачът си отбелязвал кои хапчета е приел и кои остават да приеме. Според списъка предоставен ни от шефа на СКГТ, шофьорът е приемал редовно  хапове срещу следните оплаквания: за по високо кръвно налягане, за оросяване на мозъка, повишен холестерол, простатит (възпаление на простатата), успокоителни, болестта на Алцхаймер, главоболие, мигрена, артериосклероза, невралгия, болестта на Паркинсон, множествена склероза, болки в гърба( лумбаго, дископатия),хипертрофичен гастрит (с повишена киселинност) и др. От компанията дори са осигурили на шофьора памперси за възрастни против напикаване. Директора на ЦГМ допълни още, че преди две години изпратили водача на курс за придобиване на допълнителна квалификация, а именно обучение по компютърна грамотност и английски с цел да го преназначат като секретар в администрацията, но шофоьорът въпреки видимо проявеното желание и воля не постигнал необходимите резултати и си останалда работи като водач на автобус.

Социалният министър заяви от болничното си легло, че няма да повдига обвинение срещу шофьора, тъй като той си изпълнявал усърдно задълженията , а случилото се било просто  едно от следствията на пенсионната реформа, които следствия обществото би трябвало да приеме за нормални и да се научи да живее с тях. Според министъра се работело по програми за ограничаване на тези негативни странични ефекти и като пример даде , курса организиран в няколко детски градини, където учели децата как да сменят памперсите на лелките си и да им оказват бърза помощ при евентуални здравословни проблеми.

neverojatno.wordpress.com

 



Тагове:   шофьор,   Младенов,   министър,


Гласувай:
0



1. анонимен - nNNGPCakbrErECdH
25.06.2011 04:37
ThereВ’s a sceert about your post. ICTYBTIHTKY
цитирай
2. анонимен - nCIeOOWPwbFfyjaZCAu
25.06.2011 15:11
BbqGHz <a href="http://cgxnoymjebru.com/">cgxnoymjebru</a>
цитирай
3. анонимен - wdwEbfoNzc
26.06.2011 16:47
D8Qnqa , [url=http://ovemvmfoxeth.com/]ovemvmfoxeth[/url], [link=http://jjuwmfkmhglv.com/]jjuwmfkmhglv[/link], http://daolspblxtwg.com/
цитирай
4. анонимен - TlljMwUoqvHsrRBc
27.06.2011 13:45
PUEtBV <a href="http://gxezfkqmwhrp.com/">gxezfkqmwhrp</a>
цитирай
5. анонимен - zIouzbli
28.06.2011 13:57
yXzhNV , [url=http://kzjjdlozuyog.com/]kzjjdlozuyog[/url], [link=http://upnhknfyyilq.com/]upnhknfyyilq[/link], http://jeugsdlfrpht.com/
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930