Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 14:04 - Ще стане ли Калина Крумова сурогатна майка?
Автор: slivenplus Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3632 Коментари: 1 Гласове:
2



image

Калина Крумова в компанията на колежки от БСП и ГЕРБ

Калинка от „Атака“, която е една от най-естествените депутатки, и като като външен вид, и като поведение, предизвика допълнително пиперливи коментари и завист от страна на колежките си. Тя се облече като танцьорка от фолклорен ансамбъл и посрещна с хляб и сол Силвио Берлускони при откриването на паметника на Гарибалди на едноименния площад в София. Зевзеците от парламента веднага пуснаха пиперливия слух, че Калинка трябва да влезе в ролята на изкусителка и да оплакен окото на мераклията Берлускони. „Дори да не е по-хубава от Дарина, поне е по-млада от нея“, коментираха депутати.

imageКалина Крумова е родена през 1985 година и стана известна като най-младия народен представител. На двадесет и пет години тя вече има доста богата професионална биография и житейско минало.

Тя тръгва на училище една година по-рано от своите връстници и на 6 години вече е в първи клас. На 11 започва работа в студиото на телевизия СКАТ, където води детското предаване „Водно колело“. На на 17 ражда сина си Николай. За ужас на родители и учители Калинка ходи бременна на училище, откъдето едва не я изхвърлят. Упоритата девойка заминава в София, учи в УНСС – специалност „Икономика на социално-културната сфера“ и продължава да работи в СКАТ.

imageСтава известна благодарение на „Господари на ефира“, които не пропускат случай, за да я осмеят. На 23 е парламентарен репортер, а на 24 – депутат. Като всеки млад човек Калина Крумова има желанието да свърши нещо, и поради тази причина често допуска да бъде критикувана неправомерно. Или в нейният случай по-скоро очаквано. Все пак в Парламента има дами, които не могат да простят на девойката от Бургас красотата и младостта й. И не на последно място – скъпите маркови тоалети, с които обича да се разкарва из парламентарните коридори. Кой е купил дрехите на калинка и кой се грижи за почти невъзможно високия жизнен стандарт, е една друга тема, която няма да обсъждам сега…

Всички жълти подробности около Калина Крумова дават повод на нейните колеги и за някои по-пиперливи коментари, които в повечето случаи касаят скромната й дейност в Парламента. Ако трябва да сме честни, на фона на всеобщото нищоправене там, Крумова успя да предизвика дискусии по доста важен закон, който все още има широк отзвук както в обществото, така и сред колегите й.

През март в парламента имаше дебат за възрастовото ограничение при извършване на „ин витро“. Депутатката от „Атака“ успя да организира кръгла маса по въпросите около сурогатните майки.

Тогава Крумова заяви, че няма да се изготви нов закон за сурогатното майчинство, а ще се направят допълнения и изменения в Закона за здравето, Семейния кодекс, Наказателния кодекс, Гражданско-процесуалния кодекс и някои наредби.

Терминът „сурогатна майка“ ще бъде заменен със „заместваща майка“. Всичко това, както и последвалите изяви на Калинка станаха повод една не малка част от колежките на депутатката да подхвърлят зад гърба й злобни забележки, че като бегачка на къси разстояния /дете на седемнадесет, дванадесетгодишен трудов стаж и скоростна партийна кариера/ тя ще бъде добър пример за всички, които решили да дадат утробата си под наем. Възможно е личният пример на Калинка да даде добри резултати. За разлика от яловите изяви не малка част от колегите й…

razkritia.com





Тагове:   Калина,   майка,


Гласувай:
2



1. jivi93 - По-хубава е от Дарина!
21.06.2010 14:34
За това спор няма.
Поздрави!
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031