Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2010 15:34 - Виктория Петрова от бТВ се развежда, мъжът й кръшка с танцьорка
Автор: slivenplus Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1190 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Тв водещата Виктория Петрова се развежда с мъжа си - оператора Добромир Иванов. Причината за раздялата им е танцьорката от балет M Dance Златина, информира Story.

Още на първата си среща с русата балерина обаче Добри се поддал на чара й. Неочакваната им авантюра прераснала в сериозна връзка и когато Виктория научила за нея, не успяла да преглътне обидата.

imageСамо няколко месеца след като Добромир заяви в предаването „Търси се", че красивата брюнетка е жената на живота му, двамата се разделиха окончателно. Сега той живеел с изкусителната Златина и нямал никакви планове да се опитва да си върне Виктория.

След като спечели приза Мис ТВ Чар, синеоката варненка премина от ТВ7 в бТВ. Още с първия се репортаж преди близо три години- посветен на скучната тема за учителската стачка, тя взриви България.

Оказа се единствената репортерка, прослушала записа си с коментара зад кадър на министрите Вълчев и Орешарски. Скандалът взе за име определението на финансиста "седЕнка". Емисиите на телевизията са били гледани от близо 1, 8 милиона зрители - суперрекорд за новини.

След поредицата разводи на звездите у нас, сега е факт и този на Вики. За никой не е тайна, че танцьорките са едни от най-палавите жени и често успяват да разведат щастливо женени мъже. Въпросното момиче явно изобщо не се е замисляло да отмъкне Добромир и да доведе до катаклизми в отношенията с неговата съпруга.

Виктория трябва да знае едно - след всяко зло - идва много по-добро! За това нека продължава да работи със същия хъс и желание, а любовта ще я сполети отново.



Тагове:   бТВ,   Мъжът,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930