Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2010 07:00 - Роди се агънце с човешко лице
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 3643 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image Близо до туркския град Измир овца родила мъртво агънце с муцуна, която удивително наподобява човешко лице. Ветеринарът Ерхан Елибол, който извършил цезаровото сечение, се ужасил от плода, който извадил от утробата. "Вече съм се сблъсквал с мутация при кравите", разказва 29-годишният доктор. "Виждал съм еднооко теленце, теле с две глави, а също и малко с пет крака. Но когато видях този плод, не повярвах на очите си. Майката не можеше да го роди сама, наложи се да направим цезарово сечение".

Главата на агънцето поразително напомня човешко лице - с очи, нос, уста... Само ушите са останали овчи. Ветеринарите смятат, че причина за рядката мутация може да е неправилно хранене на майката, ако в порциона й е имало гигантски дози витамин А, съобщав CNNTurk.com. 

За аналогичен случай от преди няколко дни, в Зимбабве, съобщава “Комсомолская правда”, като се позовава на публикация в New Zimbabwe. Мутант с почти човешка глава се пръкнал от коза и преживял няколко часа, преди изплашените жители на селото да го унищожат.

Губернаторът на провинция Мидландс - Джейсън Мачайя, казал пред журналистите, че виновен в този случай е човек, влязъл с козата в противоестествена връзка.

“Този инцидент е отвратителен“, заявил губернаторът. “Несъмнено мъжът е изгубил контрол над себе си под влияние на зъл дух. Позор, че е паднал толкова ниско – та по света има толкова много жени”.

Сега жителите на селото се надяват да се вдигне от тях вещерското проклятие. Според разказите им мутантът е бил с почти гола кожа и дори кучетата не посмели да го доближат.

Биолозите обаче опровергават изявлението на губернатора и съжаляват, че не са имали възможност да изучат мутацията – трупът на новороденото бил изгорен и от него останали само няколко фотографии.

/БЛИЦ


Тагове:   лице,


Гласувай:
0



1. анонимен - Овчарю, турски овчарю, какво си ...
16.01.2010 09:37
Овчарю, турски овчарю, какво си правил ти в свободното си време xaxaxa, хайде сега ще има нов турски сериал за любовта на овчар,оп чобанин иии неговите овце и българите с овчи мозъци всяка вечер ще сядат да го гледат
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930