Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2010 11:11 - Сексагенция на Трактора правела компромати с помощта на в. „Труд“?
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 1463 Коментари: 0 Гласове:
0




Рубриката на вестника, ръководен от Тошо Тошев, "Момиче на времето" била параван за привличане на клиенти, които след това Алекс

Агенция за сексуални услуги, замаскирана като модна, зад която стои Алексей Петров, се рекламира от няколко години във в. "Труд" в рубриката "Момиче на времето", разкри източник, близък до ДАНС. Според информацията задържаният днес за рекет, източване на предприятия и търговия с проститутки Алексей Петров, е събирал с помощта на т. нар. моделки на неизвестната за широката публика My Agency в продължение на години богата банка от компромати. Повечето от тях

били със сексуално съдържание и касаели известни българи,
заемащи високо обществено положение - политици, водещи бизнесмени, видни общественици и т.н.. Информацията бе потвърдена от депутат, според когото негови колеги са държани в шах от Трактора и агресивно рекетирани в продължение на години от него. В сайта на в. "Труд" има препратка към сайта на въпросната агенция и е достатъчно да кликнеш върху него, за да можеш да разгледаш богатия набор от момичета, които My Agency предлага. Според публикации в електронни издания много от момичетата в агенцията са непълнолетни.
Официално за шеф на въпросната модна агенция, чиито модели обаче са абсолютно непознати за професионалистите в модния бранш, се води Мирослав Йончев, който преди петилетка и половина  беше придобил известна публичност покрай световната си тила "Мистър Фитнес", спечелена през 2003 г. в Москва. "Йончев е съвсем обикновено момче, което определено не блести с особен интелект. Точно затова той е поставен като официално лице-шеф на въпросната агенция, която иначе се ръководи от баш боса Алексей Петров".

Схемата е като при в.
"Галерия" и телевизия СКАТ
- собственикът е друг, но пряко подчинен на Трактора", заяви нашият източник. Именно Трактора разпределял графика на всеки един от т.нар. модели, които в болшинството си заработвали основно като труженички в неговите стриптийз барове и като момичета на повикване. Всяка от "служителките" на Петров в My Agency имала една основна задача - да обслужва всеотдайно клиентите си, като след задоволяването на мераците им трябвало да носи на боса си подробна информация за навиците на определеното лице, с което е била, с кого се е срещало то, а по възможност да подслушва и неволно изтърваните му разговори. Елементарна проверка на каталога на агенцията показва, че сред моделките липсва дори едно що-годе известно име от модния подиум. За сметка на това служителките на My Agency ловят окото с недвусмислено напомпани силиконови цици, които, както е известно, нямат място в истинския моден бранш и с предизвикателни пози. Не по-малко красноречив е начинът, по който са представени те в сайта на агенцията - само с първи имена, явно псевдоними, точно като истински компаньонки - Сандра, Ева, Камелия, Десислава и т.н. Сред тях гордо пъчи бюст и нарицателната плеймейтка Черната Златка.
Друга многозначителна  подробност от битието на My Agency е фактът, че нейните кадри изведнъж изместиха без конкуренция всепризнати не само у нас, но и в чужбина манекенки от други агенции в доста популярната рубрика на "Дневен Труд", в която известни модели илюстрират с предизвикателни пози ежедневната прогноза за времето. "Точно в такива детайли се крият многобройните  доказателства за топлата връзка и близките отношения, които царят между главния редактор на "Труд" и Алексей Петров", коментира източник от прокуратурата.
Журналисти от ВАЦ-овия ежедневник пък признаха, че след избухналия скандал с Валерия Велева в края на миналата седмица, редакцията на вестника е скована от небивал страх. "Всички шефове ходят из коридорите като дрогирани и изобщо не са на себе си. Никой не знае как ще се развият по-нататък нещата и всички треперим за бъдещето си. Имаме устна забрана да коментираме каквото и да било във връзка с Велева, която е най-мразеният човек в "Труд" от колегите си от години. И това се знае от цялата гилдия", твърдят репортери на "Труд". 

 



Тагове:   „труд“,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031