Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 14:08 - Кеворкян и Гергов в битка за БНТ
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 813 Коментари: 0 Гласове:
0



image В косвена борба за шефската позиция в Българската национална телевизия ще влязат съсобственикът на bTV Красимир Гергов и бившият водещ от БНТ Кеворк Кеворкян, подкрепящи протежетата си - съответно Вяра Анкова и Радомир Чолаков.

Анкова има в биографията си специализация зад Океана и това е едно от нещата, с които е спечелила благоразположението на Красимир Гергов, пише „Галерия". Освен това се знае, че съсобственикът на bTV и Pro.bg  твърдо смята, че Анкова прави най-добрите новини в България.

Жената на Томас Лафчис ще влезе в директна битка за директорското място с досегашния юрисконсулт на ВАЦ Радомир Чолаков, който е тайният кандидат на бившия топ-водещ на БНТ Кеворк Кеворкян. Агент Димитър се надява Чолаков да седне в креслото на БНТ и чрез него да може да ръководи медията, търсейки възмездие от онези, които преди време го изхвърлиха от националната телевизия.

Критиките, които се шепнат зад кулисите на БНТ за Чолаков обаче са нищожни в сравнение с директните обиди, изговаряни към друг кандидат - Люба Кулезич, която също има трудов стаж в медията.

„Тя е страшно злобна и неуравновесена, изпокара се с всички и искаше да се хвърля през прозореца, когато я изгониха. Сега се чуди как да се сложи на ГЕРБ, и по-специално на Цветан Цветанов, за да я подкрепят в безумното й желание да става началничка", коментират хора в телевизията, твърди „Галерия", като акцентира и върху атаките на самия Кеворкян, наричащ Кулезич в свои материали „сръбска уличница".

Хората в БНТ обаче са спокойни, че Люба Кулезич не може да спечели конкурса за горещото място, защото влиза в групата на пълнежните кандидати за поста, сред които са бившият журналист Александър Бешков и вечният кандидат за началник Радослав Главчев. Сред хората, които влизат в групата на маргиналните желаещи за шефската позиция, са също и преподавателката от ФЖМК Светлана Божилова и специалиста по визуални изкуства Емилия Стоева.

След като бъдат разгледани концепциите на кандидатите, те ще бъдат поканени на разговор в СЕМ на 15 юли. Битката обаче ще се разрази основно между двамата играчи на Кеворкян и Гергов - Радомир Чолаков и Вяра Анкова.



Тагове:   битка,   бнт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930