Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2010 07:29 - Чакам отговор за зулумите на прокурор Руско Карагогов и Николай Колев!
Автор: slivenplus Категория: Регионални   
Прочетен: 11750 Коментари: 16 Гласове:
0



 
 

imageРУСКО КАРАГОГОВ е извършил редица закононарушения и престъпни деяния като следовател в МВР - Ямбол, като Председател на СЛ.РС, като Окръжен прокурор на Сл.ОП и като прокурор от ВКП, поради което мястото му не е във ВКП, а на подсъдимата скамейка !!!"...Имало е и случаи КОЛЕВ да задържа военнослужещи и граждански лица.Това беше постоянна негова практика.Задържаше ги докато не изтръгне признания от тях.

 

 

Г-н Барозо,

 

Изпращам Ви материали за извършени редица тежки закононарушения и престъпни деяния в правосъдната система от  дл.лица, включително и от един пиян компрометиран прокурор от ВКП - РУСКО КАРАГОГОВ - за запознаване и вземане на отношение без дипломатически увъртания !!!

 

ДО ПРЕЗИДЕНТА НА Р.БЪЛГАРИЯ - ЗА СВЕДЕНИЕ И ВЗЕМАНЕ НА ОТНОШЕНИЕ - press@president@.bg


Г-н Гл.прокурор на РБ ,

 

 

Към днешна дата - 03.04.2009 г. не сте ме уведомили, какво решение сте взели по отношение престъпната дейност на РУСКО КАРАГОГОВ и останалите лица посочени в материалите, които многократно Ви изпращам, след като бяхте назначен за Гл.прокурор.

Моля, да извършите пълна, обективна и всестранна проверка на доказателствата, които МУХЛЯСВАТ във ВКП, след което да се произнесете за наличието или липса на основание за възобновяване на нохд № 247 / 93 г. на БсРС. Изтеклите давностни срокове за извършените закононарушения и престъпни деяния на посочените в материалите лица, не е основание за отказ от проверка, нито за отказ от предложение за възобновяване на посоченото нок.дело.

За добро или за лошо , на мен ми остана навик от преди 10.11.1989 г., от време, на време, да  подсещам длъжностните лица  да изпълнят задълженията си, особено, когато  това се отнася за немарливо, безотговорно  изпълнение на служебни задължения от т.н. лица от  висшия ешелон на съдебната система.

03.04.2009 г.


ЧРЕЗ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР на РБ
ДО ВСС - СОФИЯ

М О Л Б А

От СТАНЬО ХРИСТОВ ТЕНЕВ- гр.Сливен,

Уважаеми господа от ВСС,

За пореден път ангажирам вниманието на ВСС, тъй като става дума за извършени тежки закононарушения и престъпни деяния от бивши и настоящи служители в правосъдната система.
И ТАКА:
С присъда по нохд N247/93 г.по описа на Районен съд гр.Бургас съм признат за виновен за извършени през периода от пролетта на 1990 г. до месец август 1993 г. шест броя умишлени престъпления по чл.148,ал.2 вр.чл.148,ал.1,т.т.2 и 3 вр. чл.147 вр. чл.26 от НК - за разгласяване на позорни обстоятелства и приписване на престъпления на длъжностните лица от системата на прокуратурата - Гл.прокурор Ив.ТАТАТЧЕВ, ген.БОНЬО ТРЕНДАФИЛОВ, ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ, ген.НИКОЛАЙ ЧИРИПОВ,полк.ЦАНКО ГЕОРГИЕВ и полк. НИКОЛАЙ КОЛЕВ, като ми беше наложено наказание от 2 год." лишаване от свобода ", което на основание чл.66, ал.1 от НК беше отложено за срок от 4 г. и наказание " обществено порицание ", а на гл.прокурор ТАТАРЧЕВ да заплатя сумата 100 000лв неимуществени вреди.
Наложените наказания изтърпях, а присъдената сума заедно с дължимата лихва изплатих на " пострадалия " гл.прокурор Ив.ТАТАРЧЕВ.
По-късно отново бях обвинен за клевета на гл.прокурор ТАТАРЧЕВ, в.прокурор КОЛЕВ и прокурора от ВКП - РУСКО КАРАГОГОВ.

С присъда по нохд N1014/97 г.на Сл.РС бях оправдан, като се установи по безспорен и категоричен начин, че всичко, което аз съм писал до компетентните органи като военен следовател, военен съдия, а по-късно и като гр.лице е вярно,

 

че твърдените от мен закононарушения и престъпни деяния са извършени от прокурорите КОЛЕВ и РУСКО КАРАГОГОВ - сега прокурор във ВКП, че ръководителите на Гл.прокуратура и Прокуратурата на ВС са били многократно сезирани с дейността на двамата прокурори, че вместо да им бъде потърсена нак.отговорност те са издигнати на отговорна работа във ВКП, където продължиха с поразиите си да уронват престижа на съдебната система и да засягат правата на гражданите.
На основание събраните факти и обстоятелства по нохд N1014/97 г. на Сл.РС, подадох молба до БсОП за възобновяване на нохд N247/93 г. на Бс.РС, а по-късно и 2 жалби до БсАП и ВКП, които бяха оставени без уважение.
В трите постановления на прокуратурата се застъпва тезата, че не е налице основание за възобновяване на нак.дело на БсРС, тъй като се касаело за различни факти и обстоятелства, които са били предмет на проверка по наказателните производства на Бс.РС и на Сл.РС, че част от фактите установени в хода на съдебното следствие по нак.дело на Сл.РС чрез свидетелските показания, са били известни на съдебните инстанции постановили съдебните актове по нохд N247/93 г. на БсРС.
Тези изводи на прокуратурата са необосновани, тенденциозни, не намират опора в закона и имат за цел да прикрият извършените закононарушения и престъпни деяния от посочените по-горе лица, като ги освободят от наказателна отговорност.
Единственото изискване, което предявява закона е фактите и обстоятелствата, върху които се основава присъдата да се окажат неистински; да не са били известни на съда постановил присъдата;прокурор да е извършил престъпление във връзка с участието си в наказателното производство.
В нито едно от трите постановления прокуратурата не застъпва становището, че фактите и обстоятелствата събрани по нак.дело на Сл.РС са неистински, че те не са събрани по надлежния ред.
Именно тези факти и обстоятелства по безспорен и категоричен начин доказват, че всичко, което аз съм писал в сигналите до компетентните органи и в пресата за извършените закононарушения и престъпни деяния е ИСТИНА, че свидетелите " пострадали " - гл.прокурор ТАТАРЧЕВ, тримата генерали и двамата полковници са лъжесвидетелствували пред Бс.РС - касае се за неистински доказателства събрани от Бс.РС, на основание на които неистински доказателства почива осъдителната присъда за КЛЕВЕТА.

По тези въпроси прокуратурата умишлено не взема отношение, упорито продължава да отказва да извърши проверка на фактите и обстоятелствата събрани от Сл.РС,

 

на фактите и обстоятелствата съдържащи се в нотариално заверената декларация на Районен прокурор НИКОЛОВ, на фактите и обстоятелствата, които ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ е укрил от Бс.РС и за първи път съобщава в интервюто си публикувано във в." Дневен Труд " през м.март 2001 г.
В постановлението на ВКП са посочени делата и преписките, с които се е запознал АТАНАС ГЕБРЕВ от ВКП. В тях се съдържат достатъчно данни за извършени закононарушения и престъпни деяния от РУСКО КАРАГОГОВ - сега прокурор във ВКП, но това не е попречило на ГЕРБОВ да игнорира тези факти и обстоятелства, да премълчи наличието им, да не ги обсъди в постановлението, като най-безцеремонно и безотговорно прави престъпен извод, че РУСКО КАРАГОГОВ не е извършил престъпление.
НАПРОТИВ, РУСКО КАРАГОГОВ е извършил редица закононарушения и престъпни деяния като следовател в МВР - Ямбол, като Председател на СЛ.РС, като Окръжен прокурор на Сл.ОП и като прокурор от ВКП, поради което мястото му не е във ВКП, а на подсъдимата скамейка !!!
Прокурорът ГЕБРЕВ заявява : "...по никакъв начин не може да се направи извод, че РУСКО КАРАГОГОВ- в качеството на Окръжен прокурор е извършил някакво престъпление. Указанията дадени от него в постановлението за образуване на предварителното производство и по-късно в хода на разследването, са съгласно действащия към момента НПК..".
Този извод на прокурор ГЕРБОВ е изцяло погрешен, тенденциозен и води до освобождаването на прокурора РУСКО КАРАГОГОВ от нак. отговорност.
В нот.заверената декларация Районен прокурор НИКОЛОВ е посочил: "...при обиските извършени по разпореждане на КАРАГОГОВ в жилището и адвокатската кантора на г-н ТЕНЕВ бяха открити и иззети много документи материализиращи престъпления и злоупотреби извършени от самия Руско Карагогов, което го правеше заинтересован от изхода на делото и беше основание за отвод на Руско Карагогов, съобразно чл.44 ал.1 т.1 във връзка с чл.25 т.9 от НПК...Когато с писмо N7624/93-III прокурорката от Гл.прокуратура Терзийска поиска следственото дело, за да се произнесе по молбата на г-н Тенев за отвод РУСКО КАРАГОГОВ забрани да се изпрати в Гл.прокуратура следственото дело и дори взе делото при себе си, за да не бъде изпратено в Главна прокуратура...".

Тези действия на наблюдаващия следственото дело Окр.прокурор КАРАГОГОВ са престъпления по чл.282 ал.2 от НК - основание за възобновяване на нохд N247/93 г. на БсРС - "...прокурор извършил престъпление във връзка с участието си в наказателното производство...".

В постановлението на прокурор ГЕБРЕВ няма данни, че той е извършил проверка и е установил, че сл.дело е изпратено в Гл.прокуратура, че прокурор ТЕРЗИЙСКА се е произнесла по молбата за отвод, че Районен прокурор НИКОЛОВ лъже, че Окр.прокурор КАРАГОГОВ не е взел сл.дело при себе си и умишлено не е усоетил изпращането му в Гл.прокуратура и т.н.
В нот.заверената Декларация Районен прокурор НИКОЛОВ посочва:
"...РУСКО КАРАГОГОВ се договори с обвързания с него психиатър д-р НЕДЕЛЧО НИКОВ от ОРБ гр.Сливен да изготви експертиза, която да представи г-н ТЕНЕВ като психично болен човек, след което РУСКО КАРАГОГОВ имаше готовност да представи пред Окр.съд в гр.Сливен искане за поставяне на г-н ТЕНЕВ под запрещение по реда на чл.275 от НПК...".
Такава експертиза има изготвена ! Съпругата ми е получила информация от служители на МВР, че действително се подготвя изпращането ми в психиатрична болница на 4-ти км в София, веднага осигури средства и внесе гаранцията от 50000лв / тогава около 3000$ /, аз бях освободен от ареста на МВР, което провали плановете на Окр.прокурор КАРАГОГОВ !!!
Тези действия на Окр.прокурор РУСКО КАРАГОГОВ също са престъпления по чл.282 ал.2 от НК, но прокурор ГЕБРЕВ не се е потрудил да извърши проверка и да установи истината, независимо, че това е негово задължение.
Налице е отново основание за възобновяване на нохд N247/93 г. на БсРС: "...прокурор извършил престъпление във връзка с участието си в наказателното производство...".
В нот.заверената Декларация Районен прокурор НИКОЛОВ заявява, че "...цялото предварително производство бе скалъпено, монтирано и ръководено от РУСКО КАРАГОГОВ като акт на отмъщение и репресия спрямо г-н ТЕНЕВ, затова че в продължение на няколко години като военен следовател и военен съдия последния е разкрил и докладвал на съответните държавни органи за голям брой престъпления и злоупотреби извършени от РУСКО КАРАГОГОВ...".
И по този въпрос прокурор ГЕБРЕВ не е изпълнил служебните си задължения - да извърши пълна, обективна и всестранна проверка, а отново най-безцеремонно заявява, че тези воля изявления на Районен прокурор НИКОЛОВ не намират опора в доказателствения материал.
За да направи този необоснован извод с цел да освободи РУСКО КАРАГОГОВ от нак.отговорност, прокурор ГЕБРЕВ е игнорирал редица доказателства, а именно:
1.Пълните самопризнания на Районен прокурор НИКОЛОВ разследвал сл.дело, направени с риск да бъде подведен под нак.отговорност като съучастник на Окр.прокурор КАРАГОГОВ.
2.Фактите и обстоятелствата, които са основание за самоотвод на Окр.прокурор КАРАГОГОВ, което той не е сторил.
3.Окр.прокурор КАРАГОГОВ грубо е погазил закона и правата на обвиняемия, като не е изпълнил нареждането на прокурор ТЕРЗИЙСКА от Гл.прокуратура.

4.Под въздействие на Окр.прокурор КАРАГОГОВ е изготвена психиатрична експертиза със заключение, обв. ТЕНЕВ да бъде настанен в психиатрична болница за клинично наблюдение !!!

5.По сл.дело има редица писмени доказателства приложени в нарушение на НПК !
В тази насока Районен прокурор НИКОЛОВ подробно описва престъпните действия на ОКр.прокурор КАРАГОГОВ.
6.Фактите и обстоятелствата събрани по нохд N1014/97 г.на СлРС, които по безспорен и категоричен начин доказват, че свидетелите " пострадали " / " наклеветени " / - гл.прокурор ТАТАРЧЕВ, ген.ТРЕНДАФИЛОВ, ген.ЙОЦОВ, ген.ЧИРИПОВ, полк.ЦАНКО ГЕОРГИЕВ и полк.КОЛЕВ са лъжесвидетелствували пред БсРС, че осъдителната присъда е постановена на основание на неистински доказателства и обстоятелства събрани чрез тези свидетели - ОСНОВАНИЕ ЗА ВЪЗОБНОВЯВАНЕ на нак.дело на БсРС.
Как прокурор ГЕБРЕВ от ВКП си обяснява следните противоречия:
1.Свидетели по нохд N1014/97 г. на СлРС:
-Свид.МИХНЕВ / бивш Окр.военен прокурор /: "...КОЛЕВ организира побой над задържани..."
-Свид.СТОЯНОВ / бивш Председател на Сл.военен съд /: "...КОЛЕВ беше уговорил двама войници да отидат и нанесат побой над задържания...".
-Свид.ЙОТОВ / бивш военен следовател /: "...действително е имало случаи КОЛЕВ да нарежда на военнослужещи да нанесат побой над задържани лица...".
-Свид.ген.ТРЕНДАФИЛОВ /нохд 247/93 г.БсРС/ "...Аз констатирах, че КОЛЕВ беше допуснал пропуск по време на следствието и казал на едно от нарядните лица да сплаши обвиняемите.Разбрах, че това лице се е престарало и ударило по един,два шамара на обвиняемите.По този повод ТЕНЕВ се беше ангажирал, макар, че беше вече съдия.Беше направил разпит на тези лица и изясняване обстоятелствата, нещо което не влиза в неговата работа.По този повод ние направихме докладна записка до прокурора на Въоръжените сили и беше информиран тогавашния началник РАЧЕВ...Той живееше с представата, че аз съм човек, който толерира КОЛЕВ..."
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: По нохд N247/93 г. свид.ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ дава следните лъжливи показания: "...няма достатъчно данни, че именно КОЛЕВ е накарал охраняващите часови да бият арестанти, а те по собствени подбуди...".
БсРС в мотивите си на л.22 е приел:"...и досега ТЕНЕВ продължава да твърди, че КОЛЕВ е разпоредил побоя, макар да е абсолютно нелогично дори от елементарно житейско гледище той да стори това в момент, когато в прокуратурата в Сливен
са пристигнали на проверка негови началници..."./ осъден съм за КЛЕВЕТА /
-Свид.МИХНЕВ:"...След като делото влезе в съда се разрази голям скандал... Заключението беше сменено от КОЛЕВ преди делото да влезе в съдза и беше изготвено от друго вещо лице ново заключение, което целеше да хвърли вината върху друго лице...".
-Свид.Делчо Андонов / адвокат /: "...Погледнах в делото и разбрах, че заключението е подменено...Заключението е подменено от КОЛЕВ е цел да оневини офицера от КАТ...".
-По нохд N34/81 г. на Сл.военен съд са унищожени няколко разпита и очни ставки.Тази престъпна дейност на КОЛЕВ се доказва от приложените към нохд N1014/97 г. на СлРС :
Удостоверение изх.N96/05.04.94 г. и Удостоверение изх.N103/06.04.94 г. издадени от Сл.военен съд.
-Свид.СТОЯНОВ: "...бях председател на СлВС....КОЛЕВ беше уговорил двама войници да отидат и да нанесат побой над задържания с цел да изтръгнат от него признания за участие и на други лица в извършване на престъплението.Имаше подаден сигнал до Прокуратурата на въоръжените сили и се извърши проверка по случая.Спомням си, че по едно дело КОЛЕВ беше прокурор и в съдебно заседание представи едно клонче като веществено доказателство, с което уж бил провел следствен експеримент...се оказа, че такъв въобще не е бил провеждан.КОЛЕВ си призна пред мен, че е откъснал въпросното клонче от едно дърво в двора на комендантството...Станьо Тенев се е възмущавал от тези действия на Колев, както между впрочем и всички останали служители във военния съд, но мисля, че само Тенев се осмеляваше да изпраща сигнали за това "."
БсРС дава вяра на извършилия престъпното деяние в.прокурор КОЛЕВ, като в мотивите си е приел: "...По друг случай св.КОЛЕВ потвърждава, че действително в съдебно заседание е показал клонче, но не като веществено доказателство за извършено престъпление, а единствено като онагледяване на предмета на престъплението и т.н....".
БсРС умишлено прави ПОГРЕШЕН извод, или не е разбрал за какво става дума, нито е обсъдил следните доказателства:
1.В.прокурор КОЛЕВ не е показал клончето в с.заседание, а по негово искане Сл.военен съд го прие като веществено доказателство !Това негово искане е изрично записано в съдебния протокола.
2.В.прокурор КОЛЕВ изрично заявява пред Сливенския военен съд, че с това клонче той лично е извършил следствен експеримент.

3.В.прокурор КОЛЕВ и свидетеля по делото укриват от Сл.военен съд, че клончето е откъснато от двора на военното комендантство минути преди да бъде разпитан свидетеля, че КОЛЕВ е наредил на свидетеля да откъсне клончето от двора на в.комендантство, че го е подбудил към лъжесвидетелствуване, че с клончето не е извършил следствен експеримент...

4.След съдебното заседание разбрах, че с клончето в.прокурор КОЛЕВ не е извършил сл.експеримент, че то е откъснато от двора на в. комендантство и веднага изпратих СИГНАЛ до ВК на ВСНРБ, до ВСО и до Прокуратурата на Въоръжените сили ! Извършената проверка доказа това мое твърдение.
Пред БсРС св.КОЛЕВ - " НАКЛЕВЕТЕН " от мен заявява :
"...Не е вярно, че съм фалшифицирал веществено доказателство...Не съм нареждал никога да бъде откъснато това клонче от двора на комендантството...".
-Св.МИХНЕВ:"...ТЕНЕВ беше един от малкото, които се осмеляваха да изнесат нарушенията на КОЛЕВ по събрания и в пресата.Това, което е писано в пресата е вярно..."
-Св.СТОЯНОВ:"...мисля, че само ТЕНЕВ се осмеляваше да изпраща сигнали...".
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Става дума за сигнали преди 10.11.1989 г. !!!

ЗА ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СлРС -РУСКО КАРАГАГАВ и НА ОКР.ПРОКУРОР РУСКО КАРАГОГОВ на Сл.ОП разказват свидетелите:

-          Св.Господинов: "...КАРАГОГОВ продиктува на шофьора си НИКОЛАЙ да напише сигнал против бащата на ТЕНЕВ...показанията, които дадох в Ст.Загора...казаното от мен там, не отговаря на истината.Беше изцяло под диктовката на КАРАГОГОВ...".
-Св.Г.ДЕЛЕВ: "...Всичко в Ст.Загора беше инсценирано от КАРАГОГОВ.Той ни застави да даваме показания против Ст.Тенев.Бях шокиран...".
Тези факти и обстоятелства касаещи престъпната дейност на РУСКО КАРАГОГОВ -по отношение престъпната дейност на гл.прокурор ТАТАРЧЕВ са новооткрити за Бс.РС, тъй като те многократно са му изпращани, многократно е бил сезиран , но не е взел отношение по тях, укрил ги от ВСС по времето, когато е предложил окр.прокурор КАРАГОГОВ за прокурор в Гл.прокуратура - престъпление против правосъдието и пр.по чл.282 ал.2 от НК.
Показанията на св.Дора Скубарева, Йордан Стойчев,Ст.Андреев и Маргарита Даскалова също са новооткрити факти и обстоятелства, тъй като те не са били известни на БсРС, а те доказват, че гл.прокурор ТАТАРЧЕВ е извършил твърдените от мен престъпни деяния - по чл. 282 ал.2 от НК - многократно е бил сезиран за закононарушенията и престъпните деяния на КОЛЕВ и КАРАГОГОВ, но не е изпълнил служебните си задължения.
Показанията на свидетелите по нохд 1014/97 г. на СлРС кореспондират със самопризнанията на Районния прокурор НИКОЛОВ, че следственото дело е било скалъпено, монтирано и ръководено от Окр.прокурор КАТАГОГОВ ! Именно затова БсРС не допусна до разпит исканите от мен свидетели, нито прие като доказателства редица писмени документи, които доказваха от една страна извършените закононарушения и престъпни деяния от КОЛЕВ и КАРАГОГОВ, а от друга страна доказваха,че гл.прокурор ТАТАРЧЕВ и прокурорите на ПВС / ген.ТРЕНДАФИЛОВ и ген.ЙОЦОВ / са били многократно сезирани, но не са си изпълнили служебните задължения.
Прокурорът от ВКП - ГЕБРЕВ е бил длъжен да извърши разследване на фактите и обстоятелствата посочени в нот.заверената Декларация на Районен прокурор НИКОЛОВ, а не да прави голословни изводи, с една единствена цел - да освободи от наказателна отговорност РУСКО КАРАГОГОВ от ВКП.
Ако прокурорът от ВКП ГЕБРЕВ е приел, че не са налице достатъчно данни за образуване на досъдебно производство против посочените по-горе лица, то той е длъжен да извърши предварителна проверка на посочените по-горе факти и обстоятелства, а не да ПРАВИ ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ !!!
Нито един от разпитаните свидетели не е заявил пред БсРС:
- Че в.прокурор КОЛЕВ не е извадил и не е унищожил очните ставки по нохд 34/91 г. на Сл.военен съд.
-Че в.прокурор КОЛЕВ не е подменил и не е унищожил автотехническата експертиза с цел да оневини офицера от КАТ.
-Че в.прокурор КОЛЕВ не е задържал неоснователно лица за по 7-10 дни, 2 месеца, 114 дни и 143 дни.
-Че в.прокурор КОЛЕВ не е организирал побой над задържани лица, с изключение на лъжесвидетеля ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ.
-Че в.прокурор КОЛЕВ не е въвел в заблуждение и не е представил пред Сл.военен съда веществено доказателство, което по негово нареждане е било откъснато от двора на военното комендантство.
-Че в.съдия ТЕНЕВ не е изпращал сигнали до Гл.прокуратура и не е сезирал гл.прокурор ТАТАРЧЕВ, Прокуратурата на Въоръжените сили / ген.ТРЕНДАФИЛОВ и ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ / и т.н.
-Че полк.ЦАНКО ГЕОРГИЕВ не е злоупотребил със служебното си положение, не е нареждал на военните съдии да отлагат нак.дела ...
Такива факти и обстоятелства не са събрани от БсРС. Напротив !
В съдебните заседания БсРС и свидетелите " ПОСТРАДАЛИ " / " НАКЛЕВЕТЕНИ " от мен / са се занимавали преди всичко с моята професионална подготовка и характеровите ми особености, като са избягвали да говорят за закононарушенията и престъпните деяния на в.прокурор КОЛЕВ. Това е разбираемо, тъй като всичко , което аз твърдя е ИСТИНА и доказуемо !
В писмо №159/91 г.на ПВС- изготвено от полк.ПАВЛОВ и изпратено до гл.прокурор МАРТИН ГУНЕВ е посочено "

 

...Бившият съдия от Сливенския военен съд, о.з.майор СТАНЬО ХРИСТОВ ТЕНЕВ по време на службата си като такъв /1979-1990 година/, а и след уволнението е отправял многобройни сигнали, жалби, искания до Прокурора на Въоръжените сили.

 

По всички негови твърдения отразени в тези материали е извършена задълбочена проверка и е взето съответно решение, както от прокурорите извършили проверките така и от Прокурора на Въоръжените сили.За резултатите е уведомяван жалбоподателя ТЕНЕВ.
О.з.майор ТЕНЕВ обаче не е доволен от взетите решения,като твърди, че о.з.ген.майор ТРЕНДАФИЛОВ-Зам.главен прокурор на РБ и Прокурор на Въоръжените сили, полковник ЦАНКО ГЕОРГИЕВ, Началник на ВСО, ПЕНЧО ПЕНЕВ-Министър на правосъдието, полковник НИКОЛАЙ ЧИРИПОВ-Зам.председател на ВС на ... и Председател на ВС-ВК и подполковник НИКОЛАЙ КОЛЕВ-Зам.окръжен военен прокурор в гр.Варна са извършили длъжностни престъпления, но никой не желае да ги разследва.
В тази насока е и последното му искане отправено до Вас заведено под№10595/1991 година, което е изпратено отново за проверка от Прокуратурата на Въоръжените сили.При това е дал и ултиматум с обявяване на ефективна гладна стачка в центъра на София.
ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР,
Прокурорите от Прокуратурата на Въоръжените сили имат лични отношения към лицата срещу които о.з.майор ТЕНЕВ се оплаква.Освен това те са вземали отношения по повдигнатите въпроси и са давали съответни отговори.
С оглед на това каквото и решение да бъде взето то няма да бъде обективно и безпристрастно, както по отношение на жалбо-подателя така и към лицата срещу, които следва да се извърши евентуална проверка.
Предвид горното, моля Вашето разпореждане.
Приложение: преписки №422 и 852/1990 година и №159/1991 година на Прокуратурата на Въоръжените сили.
ПРОКУРОР ЗАВ.ОТДЕЛ " СЛЕДСТВЕН НАДЗОР "
ПРИ ПРОКУРАТУРАТА НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ:
ПОЛКОВНИК: / ПАВЛОВ / ".
ИЗВОДИ ОТ ПИСМО 159/91г на ПВС:
1.Гл.прокуратура и Прокуратурата на Въоръжените сили са били многократно и СВОЕВРЕМЕННО сезирани за закононарушенията и престъпните деяния извършвани в правосъдната система, както преди 1989 год. по време на службата ми като военен следовател и военен съдия , така и след 1990 год.като гражданско лице.
2.Гл.прокурор МАРТИН ГУНЕВ е бил умишлено въведен в заблуждение, че по моите сигнали Прокуратурата на Въоръжените сили е извършила задълбочени проверки, както и това, че съм бил редовно уведомяван за резултатите от тези проверки.
/ виж.показанията на свид.по нохд 1014/97 г. на Сл.РС /

С писмо №162/05.07.1993 г. Прокуратурата на Въоръжените сили / ПВС / отговаря на писмо №1029/1993 г. на Районен прокурор - Сливен , а именно:
" Съобщаваме Ви, че от извършената проверка по архива на Прокуратурата на Въоръжените сили се установиха само някои от подаваните жалби от майор ТЕНЕВ и съпругата му , тъй като явния архив е унищожен до 1989 г.Частично се установиха следните жалби и молби, по които се е произнасяла Прокуратурата на Въоръжените сили:
1.Жалба от кап.ТЕНЕВ от 1981 г. във връзка с недаване съгласие за сключване на граждански брак със София Давидовна Фридман.
2.Жалба от съветската гражданка София Йосифовна Фридман /Динева/, в която се оплаква до ген.КАПИТАНОВ от полк.ТРЕНДАФИЛОВ във връзка с недавен съгласие на кап.ТЕНЕВ да сключи граждански брак с нея.
3.Преписка 869/84 г. с оплакване срещу м-р КОЛЕВ решена от полк.ТРЕНДАФИЛОВ, че лицето е задържано правилно и законосъобразно по воденото срещу него дело.
4.Преписка 848/85 г. с оплакване от м-р ТЕНЕВ, решено от полк.МЕЧКОВ, че задържането на лицата е било извършено от военния прокурор кап.ЛАЛЕВ,а не от майор КОЛЕВ и е било правилно и законосъобразно.
До 1989 г. не са открити други оплаквания от м-р ТЕНЕВ.
От 1990 г. започва серия от клеветнически публикации с автор м-р ТЕНЕВ във вестниците " Народно земеделско знаме ", " Диалог " и други, по които Прокуратурата на Въоръжените сили е вземала съответното решение и които Ви изпращаме по компетентност във връзка с воденото срещу ТЕНЕВ следствено дело.Тъй като във всички материали се повтарят едни и същи случаи и обстоятелства, съобщете необходими ли са всички повтарящи се жалби, становища и други, тъй като само едно " обръщение " на м-р ТЕНЕВ съдържа 66 страници.
ПРИЛОЖЕНИЕ: по текста.
ПРОКУРОР ЗАВ.ОТДЕЛ " СЛЕДСТВЕН НАДЗОР "
В ПРОКУРАТУРАТА НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ
ПОЛКОВНИК: / ПАВЛОВ / ".
ИЗВОДИ ПО ПИСМО №162/93 г. на ПВС:

1.Писмото е с невярно съдържание.

а/Не е логично да се пазят архивите за 1981г, 1984г. и 1985 г., а да са унищожени архивите за периода 1986-1990 г.През този период до ПВС съм изпратил редица сигнали касаещи закононарушенията на в.прокурор КОЛЕВ,полк.ЦАНКО ГЕОРГИЕВ и др.л. За организирания побой, за вещественото доказателство откъснато от двора на военното комендантство, за сриване работата на военните съдилища / нареждането за промяна на мястото на прокурора в съдебната зала /, за скалъпения план от полк.Ц.ГЕОРГИЕВ, подп.ЧИРИПОВ и м-р КОЛЕВ, че УЖ има данни, че съдията разгледал над.дело е взел подкуп и т.н.Освен това сигналите са изпращани многократно, изпращани са и до други централни органи, които са ги препращали на ПВС !!!
б/ Правилно и законосъобразно ли са задържани лицата по тт.3 и 4:
- Свид.МИТКО МИТЕВ / нохд 1014/97 г. на СлРС /: "...Задържаха ме в продължение на пет месеца за това, че съм работил в извън работно време.Работех в строителни войски като монтажник, заварчик...Обвиняваха ни защо сме работили извън работно време на други обекти...Накрая най-неочаквано ни пуснаха.След като излязох ме извика г-н МИХНЕВ.Той ми обясни, че задържането ни е било незаконно и мога да подам оплакване за това до ръководството им в София.Аз действително написах такава жалба и я изпратих в София.Те върнали писмото обратно и го дали отново на КОЛЕВ да извърши проверка по случая...От цялата бригада, която КОЛЕВ задържа, осъдиха единствено г-н ПЕТЪР ДИМИТРОВ, който беше технически ръководител.Мен не са ме съдили за това дело и нямам никаква представа , какво е станало с делото.Повече не са ме викали". / л.171 /
- Свид.ДЕНЧО ИВАНОВ / нохд 1014/97 г. на СлРС / : "...Бях задържан в комендантството през 1983 год. за около три месеца.Обвиниха ни, че сме работили извън работно време и сме забогатели.Мисля, че нареждане за задържане ни бе дал прокурора КОЛЕВ.Въпреки престоя ми в ареста, не са ме осъдили...Когато КОЛЕВ ме извика на разпит, аз го попитах какво престъпление съм извършил, а той ми отговори " да мълчиш.Не стига, че сте взели толкова пари, ами много знаеш, ей сега ще те вкарам в затвора ". Освободиха ме след три месеца и не знам какво стана с това дело. От тогава не са ме търсили повече". / л.171 /
-Обяснение от ПЕТКО ХРИСТОВ ПЕТКОВ от с.Иречеково обл.Бургаска:
" През 1981 г. на 12.III бях арестуван от военна прокуратура Сливен от прокурор к-н КОЛЕВ. От начало следствието се водеше от к-н ТЕНЕВ следовател...след около седмица следствието се пое от к-н КОЛЕВ.Преместен бях в МВР Сливен...обвини ме, че съм се виждал с външни лица, че съм бил тарикат но тук щял съм да умра.През целия ми престой във военния арест нито една... завивка нито постеля, а студът беше голям.Веднъж в тоалетната намерих списание с няколко листа, взех го.Използвах го като листите повивах на краката си под чорапите така вечер ми беше по-топло на краката.В една от статиите на в." Земеделско знаме " пише, че съм бил задържан 60 дни, но всъщност те са точно 114 дни.През целия ми арест свиждане не ми беше разрешено като се изключи при връщането ми отново в Ямбол. Жена ми е отишла при к-н ТЕНЕВ за информация и е станало въпрос, че не е имало свиждане до него момент.Той разрешил да се видим и уточнили ден за свиждане.Така и стана но уточненият ден не можах да ползвам щото по-предната вечер бях освободен...".
-Обяснение от ГЕНА ПЕТКОВА ,съпруга на ПЕТКО ПЕТКОВ:
" На 12 III 1981 г. съпругът ми беше арестуван от военен прокурор и отведен в МВР Ямбол. Следствието водеше кап.ТЕНЕВ. След седмица го отведоха в МВР Сливен Следствието го пое военния прокурор КОЛЕВ...Веднъж поисках да се срещна с кап.КОЛЕВ...Реших да го изчакам в коридора-единствената възможност за среща.Но и там шансът ми изневери.Като се запътих към него, той ускори хода си.В движение го попитах за съпруга си-Къде е ? Жив ли е ? Здрав ли е ? Отговорът му беше: Ако има нещо ще ти се обадим да си го прибереш.
След цял месец ходене по мъките все пак имах вест за съпруга си...
И сега след 10 години.. още не зная какво престъпление беше извършил съпруга ми, та трябваше да го мъчат 114 дни и накрая да плати 568 лева.
Защо ? Защо 114 дни по арестите на МВР Ямбол и Сливен ? Защо 568 лева ? Може би тогавашният кап.КОЛЕВ вече може да ни даде отговор ? ".
ЗАБЕЛЕЖКА: По това дело бяха задържани още няколко войника за 7-10 дни, а мл.серж.ИВАНОВ от Тополовград за около 2 месеца.
Материалите по това дело ВКР ги докладваха първо на мен в гр.Ямбол!

Извърших проверка и установих, че служителите на ВКР са заплашвали войниците, а един от тях са го удряли по главата с ключовете на служебния лек автомобил. Отказах да образувам досъдебно производство.В.прокурор КОЛЕВ не се съобрази със становището ми, образува досъдебно производство

 

и задържа посочените по-горе лица, като постоянно заблуждаваше ръководството но Сл.военна прокуратура и пристигналите на проверка на прокуратурата в Сливен служители от ПВС / полк.ТРЕНДАФИЛОВ, полк.ВАСИЛЕВ и полк.ЦАНКО ГЕОРГИЕВ /, че всичко в материалите на ВКР се потвърждава.
По съвет на тогавашния Зам.началник на СлВП кап.АЛЕКСИЕВ , след около 5-6 дни от образуването на делото аз се отказах от разследването, като заявих на окр.военен прокурор полк.МИХНЕВ, че КОЛЕВ го заблуждава, той му вярва, а посочените по-горе лица продължават да бъдат задържани - оставих делото на бюрото в канцеларията му.
На проведеното съвещание полк.ВАСИЛЕВ изрази недоволство от постъпката ми, че аз съм се отказал от разследването на голямо и сложно дело, а полк.ТРЕНДАФИЛОВ
/ ръководител на групата проверяващи / не ми разреши да взема становище по делото с думите:
" После ТЕНЕВ, като приключи разследването ".
Видно от показанията на свид.МИТКО МИТЕВ , Окр.военен прокурор МИХНЕВ е бил категоричен, че задържането му е незаконно и даже го посъветвал да подаде жалба до ПВС !
Свид.ген.ТРЕНДАФИЛОВ /нохд 247/93 г на БсРС / дава следните лъжливи показания: "...ТЕНЕВ...Аз лично съм получавал сигнали от него, но мисля, че по делото има достатъчно писмени доказателства, които да доказват, че по всички тия сигнали са вземани становища...Не си спомням КОЛЕВ да е задържал лице в продължени на 114 дни...Не мога да си спомня дали друго лице беше задържано два месеца... да са задържани младежи за около 7 дни...не зная за случай, при който едно лице е задържано за 143 дни, а делото разделено и уж материалите изпратени на Сливенската районна прокуратура. Казвам, че не зная, че тези лица и досега са с повдигнато обвинение и е в сила мярка за неотклонение. Не съм се занимавал и не зная за дело, при което КОЛЕВ да е откъснал клонче и да е фалшифицирал доказателство по делото.
Не зная за съставянето на план срещу какъвто и да е съдия от Сливенския военен съд.Не мога да си спомня дали е изпращан този план с молба за разглеждане...".
Свид.о.з.полк.МИХНЕВ /Окръжен военен прокурор, нохд1014/97 г.Сл.РП /:

"...Имало е и случаи КОЛЕВ да задържа военнослужещи и граждански лица.Това беше постоянна негова практика.Задържаше ги докато не изтръгне признания от тях.Имаше един човек задържан за валутно престъпление.Задържа го със записка на коменданта.

 

Задържа и цяла монтажна бригада от Строителни войски по сигнал, че работели в събота и неделя и забогатели незаконно....няколко пъти му напомнях, че срокът изтича и трябва да поиска удължение.После прехвърли делото на следователя ЙОТОВ, който по това време беше болен.Наредих му да вземе делото и да го довърши...в крайна сметка остана обвинението само срещу техническия ръководител, а останалите бяха освободени.Попитах КОЛЕВ какво смята да прави.Той ми каза, че е разделил материалите и е изпратил другите материали за останалите лица в Районна прокуратура-Сливен.Проверих там и се оказа, че такива материали няма.Т.с. освободените от ареста все още бяха обвиняеми с мярка за неотклонение.Казах на един от задържаните, че има право да се оплаче за незаконното задържане в Главна прокуратура.Той действително написа такава жалба, но за моя голяма изненада върнаха преписката за проверка отново на КОЛЕВ, на човека от който се оплакваше задържания.Делото и до ден днешен не е приключено ..тези лица още не знаят, че са обвиняеми с мярка за неотклонение.Това беше стил на работа на КОЛЕВ- да не се съобразява с никой и с нищо...Разплаквал е секретарките по време на заседание с обиди...Той самия обичаше да заявява, че е любимец и на старите и на новите началници.ТЕНЕВ беше един от малкото които се осмеляваха да изнасят нарушенията на КОЛЕВ по събрания и в пресата.Това, което е писано в пресата е вярно".
Свид.НАЧО ЙОТОВ / нохд 1014/97 г. на СлРС /:
"...Имаше в гарнизонния арест задържани лица за изнасилване.Едно от лицата беше военнослужещ.Когато ми го доведоха за разпит ...той се разплака.ТЕНЕВ беше в стаята ми и го попитахме какво става...предната вечер двама войници са го били в килията.ТЕНЕВ сигнализира по линия на Военна прокуратура и предизвика проверка...Аз лично си изпатих от цялата тази история...Нямам точни спомени, но си спомням, че тогава ни обвиняваха с ТЕНЕВ, че сме си позволявали да разследваме военен прокурор.Имало е и случай на задържани лица от Строителни войски , но по това време бях болен и по делото работеше КОЛЕВ и не мога да кажа колко време са били задържани.Доколкото си спомням от всички задържани беше осъден само единия ...".
ЗАБЕЛЕЖКА: В писмото на ПВС изпратено до Сл.РП е посочено невярното обстоятелство, че монтажната бригада от Строителни войски е задържана от военния прокурор кап.ЛАЛЕВ , а не от КОЛЕВ !
Видно от писмо № И-209/ 05 март 1987 г. на ГП на НРБ, гл.прокурор К.ЛЮТОВ също е бил заблуден от ПВС / ген.ТРЕНДАФИЛОВ /, че кап.ЛАЛЕВ , а не кап.КОЛЕВ е задържал лицата от монтажната бригада !
Свид.ген.ТРЕНДАФИЛОВ заблуждава съда и за плана скалъпен във ВСО, като е заявил пред съда, че не е бил сезиран за това.
НАПРОТИВ ! Ген.ТРЕНДАФИЛОВ и ПВС са сезирани със следното писмо:

Гр.София - Прокурора на Въоръжените сили
М О Л Б А
От м-р Станьо Хр.Тенев ,
съдия при Сл.военен съд

През м.април 1989 във ВСО по данни на м-р Колев е скалъпен план по нохд№142/87 г. на Сл.военен съд.Видно от плана, аз съм заподозрян във вземане на подкуп.
Касае се за извършено престъпление, поради което МОЛЯ, да се извърши проверка и се образува предварително производство с/у м-р Колев.
24.12.89 г. Приложение:Копие от плана - 1л
Сливен М-р п / Тенев /

ГР.СОФИЯ
ПРЕДСЕДАТЕЛ ВК на ВСНРБ

В Ъ З Р А Ж Е Н И Е
от
М-р СТАНЬО ХРИСТОВ ТЕНЕВ-съдия при Сливенски военен съд
......................................................................
...........................................................................................
Моля, след разглеждане на делото материалите да се изпратят на Главна прокуратура на НРБ, за образуване на предварително производство срещу полк.Георгиев и м-р Колев.
ПРИЛОЖЕНИЕ:........................
........................
4.04.89 г.
Сливен С УВАЖЕНИЕ: п

2.Конфликтът между мен и ген.ТРЕНДАФИЛОВ възниква още през 1981 г. по повод сключването ми на гр.брак със съветската гражданка ЙОСИФОВНА,тъй като му скърших хатъра, а по-късно прерасна в служебен конфликт възникнал на основа на непримиримото ми отношение към престъпните деяния на в.прокурор КОЛЕВ, като не се съобразявах със становището на ПВС и ВСО, като постоянно ги сезирах за всяко следващо закононарушение и престъпно деяние на в.прокурор КОЛЕВ.
По някои сигнали ПВС действително извърши обективни проверки и КОЛЕВ беше наказан, а по други сигнали явно са правени тенденциозни и неверни изводи, с цел в.прокурор КОЛЕВ да не бъде подведен под нак.отговорност.
Посочените два документа на ПВС, които са с невярно съдържание са ползвани като доказателства от БсРС, за да ме осъди за КЛЕВЕТА !

МОЛЯ, ВСС да изслуша гл.прокурор БОРИС ВЕЛЧЕВ по следните въпроси:

1.Причините, поради които ВКП упорито отказва да извърши пълна,обективна и всестранна проверка на фактите и обстоятелствата посочени в ИЗЛОЖЕНИЕТО ми адресирано до ВСС,Гл.прокурор и Комисията за борба с корупцията към НС, на фактите и обстоятелствата събрани по надлежния ред по нохд 1014/97 г. на Сл.РС, на фактите и обстоятелствата съдържащи се в нотариално заверената Декларация на Районен прокурор НИКОЛОВ, на фактите и обстоятелствата, които съм посочил в жалбата ми до ВКП и приложените към нея 6 бр. приложения изпратени на прокуратурата по Е-mail: office_gp@prb.bg
2.Към 25.03.2008 г. по отношение на жалбите и сигналите изпратени до ВКП, има ли снето поне ЕДНО обяснение от лицата, които съм поискал да бъдат разпитани ? От Районен прокурор НИКОЛОВ, от ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ - укрил редица факти и обстоятелства от БсРС, от свидетелите по нохд 1014/97 г.на СЛ.РС, от лицата подбудени от Окр.прокурор КАРАГОГОВ да лъжесвидетелствуват пред Ст.РС, от задържаните лица по нак.дела на Сл.военен съд и следствените дела на Сл.военна прокуратура, които многократно съм посочвал и т.н.!!!
3.ВКП длъжна ли е да извърши пълна, обективна и всестранна проверка, за да установи причините за съществуващите съществени противоречия в показанията на свидетелите разпитани по нохд 1014/97 г. на Сл.РС и на свидетелите дали лъжливите показания по нохд 247/93 г. на Бс.РС, след което да се произнесе за наличието или липсата на неистински доказателства и обстоятелства , върху които почива осъдителната присъда на БсРС, да извърши проверка на фактите и обстоятелствата съдържащи се в нот.заверената Декларация на Районен прокурор НИКОЛОВ, след което да се произнесе за наличието или липсата на основанието съдържащо се в чл.422 ал.1 т.2 "...прокурор извършил престъпление във връзка с участието си в наказателното производство..." ???

4.Причините, поради които РУСКО КАРАГОГОВ от ВКП не е освободен от заеманата длъжност и срещу него не е образувано досъдебно производство ?

5.Причините, поради които АТАНАС ГЕБРОВ от ВКП не е извършил пълна, обективна и всестранна проверка на ЖАЛБАТА ми и приложените към нея материали, а прави крайно тенденциозни, необективни и повърхностни изводи , които в крайна сметка водят до освобождаването на РУСКО КАРАГОГОВ и др.лица от наказателна отговорност ?
6.Причините, поради които срещу ген.ЧИРИПОВ не е образувано досъдебно производство, затова че е държал в касата си редица доказателства за не регламентирани подслушвания на граждани и политици, за разпространяване в публичното пространство на класифицирана информация свързана с ползването на СРС като изпраща съобщение до БТК,БНТ и БНР,затова, че не е образувал досъдебно производство срещу лицата , които са нарушили служебните си задължения като са изнасяли от службите носителите на класифицираната информация, които са му предали, и които незаконно държал в касата си, както и за инсценирането на разбитата му каса.
МОЛЯ, ВСС да извърши проверка на дейността на ВКП по отношение жалбите на гражданите, които са приключили с ПОСТАНОВЛЕНИЯ за отказ от образуване на досъдебно производство!
Г-н Гл.прокурор,
МОЛЯ, след като се запознаете с Молбата, да препратите същата на ВСС със становище по повдигнатите въпроси.
Ако посочените лица не са извършили твърдените от мен закононарушения и престъпни деяния, МОЛЯ срещу мен да образувате досъдебно производство за КЛЕВЕТА.
Аз съм готов за трети път да застана на подсъдимата скамейка.

06.05.2008 г. С УВАЖЕНИЕ: п
гр.Сливен
/ ТЕНЕВ /

Текстът е публикуван в сайта afera.bg на 15.06.2010 г.



Гласувай:
0



1. анонимен - Лудия Тенев
06.07.2010 17:08
Този наистина е за лудницата,защо не го приберете?
цитирай
2. анонимен - Нуждата от луди
03.08.2010 14:08
Ако приберете всички луди , колко години ще продължи прехода ?

цитирай
3. анонимен - за лудите
10.08.2010 16:43
Преходът щеше да е завършил без лудите като Тенев
цитирай
4. анонимен - станьо тенев
07.12.2010 18:08
този тенев е РАБФАК и е душевно болен . А бе направо си е луд то му личи от писанието.....
цитирай
5. анонимен - родственик на сем.Балкански.
07.12.2010 20:55
нека тенев да обясни колко лв. е взел от братята Балкански за да потули делото на брат им- редник Балкански за това че е изнасилил и убил две жени в Елхово, в последствие осъден на смърт , а тенев с 10 000 лв. джоба.Ако не иска -братята Балкански - Александър и Радостин са живи и здрави.....?Нека да разкаже и как задържани в военния арест са го уреждали с месо и продукти срещу мерси.......? И ще много много др неща .......или се надява на давност.... или че всичко е забравено след толкова години.... но най вече на това че е невменяем-душевно болен или по простичко -наказателно неотговорно лице.Ами тогава да си представи епикрзата. Ще чакам ...
цитирай
6. анонимен - От лудия Тенев до родственика на сем.Балкански.
10.12.2010 15:16
Ако сте сигурни в това,което пишете и разполагате с доказателства - А НЕ СА ГЛУПОСТИ - предайте ги на прокуратурата.Аз нямам от какво да се страхувам, НО има с какво да се гордея като военен следовател и военен съдия ! Вие нямате достойнство и смелост ДАЖЕ да си напишете ТРИТЕ имена и адреса - НЯМА НИЩО СТРАШНО - ще образувам дело срещу Вас , за да Ви помогна да ме разобличите пред съда ! Къде да Ви представя ТРОЙНАТА съдебно-психиатрична епикриза - разполагам с такава ? Когато бъдете задържани от престъпни типове от рода на прокурорите КОЛЕВ и КАРАГОГОВ - ТОГАВА много бързо ще си промените позицията - И ЩЕ ТЪРСИТЕ ЛУДИТЕ като ТЕНЕВ да Ви помагат. Запомнете - ТЕ -ЛИДИТЕ - не са толкова много - знам го от собствен опит - ! Хиляда години да живеете и незнам колко си промени да настъпят - ВИЕ ПАК НЯМА да направите това, което аз съм правил в защита правата на задържаните и подсъдимите ! Интересно - кой стои зад Вас ? Представете ми поне едно доказателство , от което да е видно , че Вие сте пренебрегнали някакъв личен интерес , за да защитите правата на гражданите . Аз мога да посоча КУП покументи и хора !!!
цитирай
7. анонимен - за лудия Ст.Т.
10.12.2010 20:33
браво , страхотна реч, ще ти трябва !? а доказателствата са където трябва да са! педераското лоби в лицето на михнев , алексиев вече не може да те защитава от много години и ти затова търсиш под вола теле.... ама този път ще го отнесеш защото не знаеш от къде ще ти дойде и защото всички тези против които си писал са били мухлйовци и не са те поставили на мястото ти още преди 20 г или просто не ти обръщат внимание защо знаят че си луд. а иначе си пази експертизата - тъкмо ооще трима лекари ще загазят с теб.......това е само началото др. следовател.
цитирай
8. анонимен - До анонимен:Необходимите първи 7 години = на първите 50 год. от Вашето възпитанието !
12.12.2010 13:43
ЗАПОЧВА ДА МИ СТАВА ИНТЕРЕСНО и ПРИЯТНО ! ИЗВОДИ:1.Вие не сте роднина на р-к Балкански.2.Част от информацията сигурно сте получили лично от МЕН, другата мръсна част от Колев и Карагогов.3.Заедно с Карагогов най-вероятно сте отваряли и затваряли баровете в гр.Сливен и в други населяни места.4.Без всякакви скруполи /поради липсата на първите 50 години от възпитанието Ви/ загърбвате истината, справедливостта и интересите на пострадалите роднини на убитите ДВЕ жени / синът на първата убита жена беше задържан в МВР - направил признание, че е убил майка си ! Когато беше убита втората жена- МВР разбраха за допуснатата грешката, освободиха задържания и потърсиха помощ от ЛУДИЯ военния следовател - р-к Балкански беше задържан . престъпленията му доказани ОТ МЕН и осъден /, загърбвате и заставате зад престъпната дейност на прокурорите КОЛЕВ и КАРАГОГОВ - и ЗАД БЛАГОРОДНИТЕ подбуди - СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ УКОРИМИТЕ си ПРЕСТЪПНИ ЦЕЛИ. НО , който е застанал зад КОЛЕВ и КАРАГОГОВ се е ОЦАПАЛ !
ЗАБЕЛЕЖКА: Не се притеснявайте - ИМАТЕ ОЩЕ 950 години / налага се от ТЯХ да бъдат заделени допълнително още 50 години за възпитанието Ви - общо 100 г. / , за да направите в защита на правата и интересите на гражданите и държавните интереси , ТОВА , което АЗ СЪМ НАПРАВИЛ !
ОЧАКВАМ да ми съобщите името си , да се срещнем , да поговорим и да Ви помогна да излезете от това състояние на УМОПОМРАЧЕНИЕ .
ПОЗДРАВ:ТЕНЕВ
цитирай
9. анонимен - До анонимен:Необходимите първи 7 години = на първите 50 год. от Вашето възпитанието !
12.12.2010 13:43
ЗАПОЧВА ДА МИ СТАВА ИНТЕРЕСНО и ПРИЯТНО ! ИЗВОДИ:1.Вие не сте роднина на р-к Балкански.2.Част от информацията сигурно сте получили лично от МЕН, другата мръсна част от Колев и Карагогов.3.Заедно с Карагогов най-вероятно сте отваряли и затваряли баровете в гр.Сливен и в други населяни места.4.Без всякакви скруполи /поради липсата на първите 50 години от възпитанието Ви/ загърбвате истината, справедливостта и интересите на пострадалите роднини на убитите ДВЕ жени / синът на първата убита жена беше задържан в МВР - направил признание, че е убил майка си ! Когато беше убита втората жена- МВР разбраха за допуснатата грешката, освободиха задържания и потърсиха помощ от ЛУДИЯ военния следовател - р-к Балкански беше задържан . престъпленията му доказани ОТ МЕН и осъден /, загърбвате и заставате зад престъпната дейност на прокурорите КОЛЕВ и КАРАГОГОВ - и ЗАД БЛАГОРОДНИТЕ подбуди - СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ УКОРИМИТЕ си ПРЕСТЪПНИ ЦЕЛИ. НО , който е застанал зад КОЛЕВ и КАРАГОГОВ се е ОЦАПАЛ !
ЗАБЕЛЕЖКА: Не се притеснявайте - ИМАТЕ ОЩЕ 950 години / налага се от ТЯХ да бъдат заделени допълнително още 50 години за възпитанието Ви - общо 100 г. / , за да направите в защита на правата и интересите на гражданите и държавните интереси , ТОВА , което АЗ СЪМ НАПРАВИЛ !
ОЧАКВАМ да ми съобщите името си , да се срещнем , да поговорим и да Ви помогна да излезете от това състояние на УМОПОМРАЧЕНИЕ .
ПОЗДРАВ:ТЕНЕВ
цитирай
10. анонимен - за лудия Ст.Т.
12.12.2010 16:56
Абе малоумник колев е мъртъв от 10 г.? какво само го пишеш а карагогов нито сме го чувал нито сме го виждалиписах ти оня ден че не знаеш от кэде ще ти дойде но все колев и карагогов става въпрос за теб и за никой друг нито колев нито карагогов нито който и да изброиш става въпрос за теб пред мен и другите засегнати от теб ще отговаряш ти никой друг нещо да ти говори с.бяла паланка сливенско? само епикризата че си луд ще те спаси от съда ама ти пишиш че имаш такава за нормален....
цитирай
11. анонимен - ЗА ЖЕСТОКО УБИТИТЕ и ИЗНАСИЛЕНИ ДВЕ ЖЕНИ НА НАД 70 ГОДИНИ !
12.12.2010 20:49
СМЕЛЧАГА - НАПИШИ СИ ИМЕТО !
Много добре си спомням за ЖЕСТОКИТЕ УБИЙСТВА на ДВЕТЕ ЖЕНИ от гр.ЕЛХОВО.
Аз разобличих убиеца - доказах по безпорен начин , че това е р-к ... от с.Бяла паланка - СЪДЪТ го ОСЪДИ НА СМЪРТ ! Все още не съм решил - КАКВИ МЕРКИ ДА ПРЕДПРИЕМА срещу ВАС !
цитирай
12. анонимен - ЖИТЕЛИТЕ на гр.Елхово в ПАНИКА от ДВЕТЕ ЖЕСТОКИ УБИЙСТВА
13.12.2010 09:35
До анонимен "РОДНИНА" на турчето от с.Бяла паланка , войник в строителни войски в гр.Елхово - ПЪРВО УБИВА /ДУШИ/, А СЛЕД ТОВА ИЗНАСИЛВА ДВЕТЕ ЖЕНИ на около 70 години!
След убийството и изнасилването на втората жена / след 15-20 дни от убийството на първата жена / , ПАНИКА ОБЗЕ жителите на гр.ЕЛХОВО.С МОЕ участие беше проведено разследване по разкриване и доказване на извършените престъпления.Жалко е , че едно младо момче беше осъдено на смърт - НО това е работа на военния съд ! Роднините на войника трябва да ходят с наведени глави и да се срамуват от престъпленията , които е извършил р-к... Поведението ВИ сега не е САМО НАХАЛНО,БРУТАЛНО, но и ПРЕСТЪПНО ! В момента проявявам търпение , защото не съм сигурен , че зад т.н. анонимен "РОДНИНА" стоят роднините на осъдения войник.Познавам доста ГОЛЕМИЧКИ лъжци и ИНТРИГАНТИ / познати на КОЛЕВ и КАРАГОГОВ / от гр.Сливен , които са способни на подобна постановка - НЕ СЪМ РЕШИЛ - НЕ СЪМ РАЗБРАЛ - КОЙ МРЪСНИК СТОИ ЗАД ТОЗИ АНОНИМЕН " РОДНИНА ".
ТОВА е ПОСЛЕДЕН МОЙ КОМЕНТАР по ТОЗИ ВЪПРОС !
цитирай
13. анонимен - за лудите
13.12.2010 17:03
какво става с педерстите прокурори михнев и алексиев и то военни прокурори в сливен началници на цялата военна прократура на една пета от българия нали те ти бяха опората нещо да кажеш и за месото -безплатното и още др. дай отговор за себе си за другите разблахме че са престъпници
цитирай
14. анонимен - ТОВА НЕ Е ОТГОВОР, А ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗДРАВО МИСЛЕЩИТЕ ГРАЖДАНИ !
14.12.2010 11:10
Никой не е в състояние да ти бъде дълго време опора , ако не си работил добросъвестно и когато пред всички възможни държавни институции ,тв предавания и редакции да заявяваш , че прокурорите ТАТАРЧЕВ, ген.ТРЕНДАФИЛОВ, ген.ЛИЛКО ЙОЦОВ , ген. НИКОЛАЙ ЧИРИПОВ, полк.ЦАНКО ГЕОГРИЕВ и ОСОБЕНО ПОЛК. НИКОЛАЙ КОЛЕВ и ПИЯНИЯТ ТИП РУСКО КАРАГОГОВ от ВКП са извършили престъпни деяния и следва да носят наказателна отговорност ! Прокурорите Михнев и Алексиев са от ТЕЗИ 99% съдии, прокурори, следователи и служители на МВР, които си изпълняват съвестно служебните задължения, отстояват вътрешното си убеждение по конкретните дела, не позволяват външни вмешателства - и ВСЯКА ПРАВНА СИСТЕМА на ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ на ЕС - би се гордяла да има МАГИСТРАТИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ - и би се срамувала от гражданите си с МРЪСНИ , ДРЕБНИ, КАТРАНЕНИ ДУШИЦИ - КАТО ТАЗИ на АНОНИМЕН "РОДНИНА" .
Няма глупаци, които да купуват месо, памперси / ако са необходими за н... задник на АНОНИМЕН "РОДНИНА" / и т.н. , които да ги раздават без да бъдат заплатени.
АНОНИМЕН "РОДНИНА" ИМА ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ:
1.ПУБЛИЧНО да се извини на:
-роднините на войника - ЗАТОВА - ЧЕ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО се е заиграл с ТЯХНАТА ТРАГЕДИЯТА !
-на МЕН и бившите прокурори Михнев и Алексиев.

2.АКО НЕ ИЗПЪЛНИ т.1 - СЛЕДВА РАЗСЛЕДВАНЕ и СЪД - ще бъде НАЦЯЛО ОПОЗОРЕН - ОСОБЕНО - ако се окаже - че е ТОЗИ - за който аз си мисля и почти съм сигурен !!! РЕШЕНИЕТО на СЪДА ЩЕ ПУБЛИКУВАМ в ИНТЕРНЕТ !

цитирай
15. анонимен - Познанието на ис&
21.10.2012 09:39
Познанието на истината започва тук : http://okdoor.narod.ru
цитирай
16. анонимен - Врати към истина&
25.10.2012 11:58
http://oktrue.narod.ru
http://oktruth.narod.ru
http://ontruth.narod.ru
http://pathfor.narod.ru
http://roadfor.narod.ru
http://roadtrue.narod.ru
http://trueenter.narod.ru
http://truthto.narod.ru
http://waytrue.narod.ru
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930