Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2010 16:24 - Бой с яйца по екипа на бТВ заради Лечков
Автор: slivenplus Категория: Регионални   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
0



image Цигани нападнаха с яйца екипа на бТВ и поддръжници на отстранения от длъжност кмет Йордан Лечков. С викове "оставка" те попречиха на водещия Виктор Николаев да си двърши интервютата на живо на площада пред сградата на Община Сливен.

Екшън на живо се разигра в Града на стоте войводи рано сутринта в четвъртък.

Сливенски цигани нападнаха с яйца водещия на бТВ Виктор Николаев, който бе отишъл на площада пред imageсградата на Общината, за да интервюира на живо в сутрешния блок противници и привърженици на отстранения от съда кмет Йордан Лечков.

Разярени ромки дърпаха журналиста за ревера,

което принуди иначе кроткия и възпитан Николаев да изпусне нервите си и да се скара на грубиянката със заповедното: Млъкни!

Заради замерването с яйца водещият не можа да си довърши разговорите

и се прибра с екипа си в сградата на общината, където го очакваше самият Лечков и временно изпълняващата длъжността кмет на града Нели Енергиева.

Циркът продължи и в кабинета на кмета, където нахлуха общински съветници,

imageопоненти на Лечков, предвождани от Радостин Русев. Това накара демонстративно Лечков да си свали микрофона и да си излезе. Последва го и дясната му ръка Енергиева.

За пореден път нервите на Виктор Николаев се изопнаха, защото остана без събеседници. В стаята около него стояха съветниците, които вече бяха интервюирани на площада.

Малко по-късно настоящ и.д. кмет и отстранен кмет се завърнаха и решиха да говорят.

От разговора стана ясно, че Лечков не се срамува от нищо направено в общината и гледа пряко в очите и журналиста, и камерата.

Отстраненият заради 7 обвинения на покуратурата Лечков пророкува, че в най-скоро време ще бъде възстановен на поста от Бургаския апелативен съд.

Той повтори, че ще се бори за трети мандат и изреди какво е направил за Сливен. Лечков бе категоричен, че срещу него стои мафия. В същото го обвиняваха и противниците му, които твърдят, че е източил общинския бюджет през приближени фирми. Над 20 000 протестни подписа има събрани срещу кмета Йордан Лечков. Според прокурор Пламен Стефанов щяло да му бъде повдигнато всеки момент ново обвинение - за организиране на престъпна група.

В отговор Лечков предложи на водещия парче маркуч, за да точат заедно общинската хазна.

Кметът заключи, че всеки може да прави, каквото си иска, защото живеем в правова държава. Той и и.д. кметът Енергиева показаха четири одита на Сметната палата без констатирани финансови нарушения.

Лечков призова прокурори и инспектори от НАП да продължат да идват на проверки в Града под Сините камъни, защото така пълнели хотелите и прилагали на практика антикризисна мярка.

Попитан какви са му отношенията с управляващите и с Бойко борисов, отстраненият сливенски кмет заяви:

"С ГЕРБ си имаме добра комуникация, съмишленици сме в повечето неща".

За мен беше напрегнато, не всеки ден участвам в такова нещо, призна с въздишка на финала на разговора след един час напрежение водещият Виктор Николаев.



Тагове:   яйца,   бТВ,   бой,   Лечков,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930