Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2010 20:05 - Най- големите гафове на Милен Цветков в предаването "Здравей България"
Автор: slivenplus Категория: Забавление   
Прочетен: 2805 Коментари: 0 Гласове:
0




imageВъпреки неочакваното изгонване на екранната половинка на Лора Крумова- Милен Цветков от "Здравей България", то неговите изцепки като водещ на сутрешния блок на Нова тв още дълго време ще се разнасят от уста на уста и от форум на форум като анекдоти, нямащи конкуренция.

Неотдавна  предаването за гафове- "Господари на ефира" го наградиха съвсем заслужено със статуетката "Златен скункс", която му бе връчена за цялостен принос в гафопроизводството.image

Сред най- колоритните и запомнящи се изцепки на Миленчо ще остане разговорът (шегата) с вече бившата му колежка- Лора Крумова.

Един рекламен клип не тръгва и без да знаятдвамата, че са в ефир, се шегуват с писание за Лора в жълт вестник.

- Курвата на Нова тв...- казва Милен.

- Ааа, приятно ми е- отвръща шеговито Лора.

- ... която спи...

- С кого?

- ... със старците от старческия дом- продължава в същия дух водещият.

- А, спи?! Кой е казал, че спи...-  казва духовито Лора.

И... точно в този момент от апаратната им дават знак, че всъщност двамата са в ефир и цяла България слуша техните пиперливи закачки. Сконфузени Лора и Милен продължават да водят шоуто.

Този гаф на Милен обаче бе удостоен със "Златния скункс". Самият той прояви чувство за хумор като каза: "Някои печелят "Пулицъри", други Нобелови награди, а аз- Златен скункс!".image

Друга запомняща се изцепка в ефира на Нова Телевизия от страна на Милен Цветков бе незабравимата провокация, която той спретна още в първите дни, след като замести журналиста Георги Коритаров в "Здравей, България". Миленчо не се посвени да постави портрет на предшественика си в студиото като заръча на Лора в ефир да го забърсва от прах всяка сутрин.

Запомняща за зрителите остава и издънката с кучето на Лора Крумова- Рут, което в едно от изданията на блока тичаше из студиото.

"Да не се изпикае в бившето студио на Коритаров?", запита  уж загрижено Милен, но най- вероятно тайничко си го е пожелал, защото в следващия миг кучето като че прочете мислите му и си маркира територията. 

Случвало се е дори Цветков да разказва за "мокрите си сънища" в ефир.

В друго издание на сутрешния блок пък възмутена зрителка го нарече "Простак", защото на въпроса си: "Докога Милен ще се лигави в ефир", получи наглият отговор от водещия: "Докато му е приятно!"



Тагове:   Милен,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930