Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2010 18:05 - Веселин Маринов е кандидатът на ГЕРБ за президентските избори
Автор: slivenplus Категория: Други   
Прочетен: 1781 Коментари: 1 Гласове:
0



image

След като от няколко месеца насам обществеността беше разкъсвана от различни слухове относно това кой ще е кандидатът за президент от управляващата партия ГЕРБ, репортер на "Зловинар" пръв научи името.


Оказа се, че от управляващата партия са преценили сериозно политическата обстановка в страната и са заложили на много популярно и обичано име, а именно - народния бард Веселин Маринов.

„Музиката и имиджа на Веско са гаранция за това, че народът ще застане зад него - сподели за "Зловинар" пожелал анонимност функционер на управляващите, - а и само той може да се справи с очакваната БСП кандидатура на Стефан Данаилов. Освен това кампанията ще излезе евтина, защото нашият кандидат ще пее сам за себе си на митингите в цялата страна.”
Стреснати от кандидатурата на ГЕРБ, от партиите опоненти са започнали трескаво да търсят кандидати, които да се борят с колоса на българската попмузика за възрастни.

Така например ДПС са оферирали за свой кандидат Тони Стораро и са запазили от сега бюлетина номер 6, за да могат да използват хита на певеца от турски произход.

Най-смело са подходили обаче от РЗС, където Яне Янев е провел предварителни разговори с Лили Иванова.

„Ние с Лили имаме обща съдба - сподели за нашия вестник господин Янев. - И тя, и аз сме били членове на БЗНС. Затова естествено беше да се сетя именно за нея.”

СДС били готови веднага с 2 кандидат-президентски двойки - Васко Кръпката-Богдана Карадочева и Стоян Михалев и Виктор, но в крайна сметка може би ще подкрепят кандидатурата на Веско Маринов на 2 тур.

В последните минути преди редакционното приключване на този брой на "Зловинар" получихме информация, че е създадена и Партия на българските деца, която е издигнала свой кандидат, също певец - Владо Кузов.




Гласувай:
0



1. raders - Очаквам всеки момент някоя от ве...
01.07.2010 18:12
Очаквам всеки момент някоя от великите наши партии да издигне кандидатурата на Азис или Кондю. Аман от тъпотии!..
Но, всъщност, не вярвам много на тази новина. Поредната изцепка.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930