Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2010 23:43 - Бойко Борисов: Нямам приятели, по празници си седя в Бояна сам като куче
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 1575 Коментари: 1 Гласове:
0




image "Нямам приятели, по празници си седя в Бояна сам като куче и гледам футбол" заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "На 4 очи" по Нова телевизия. "В България така е устроено всичко, че не трябва да имаш приятели по простата причина, че иначе можеш само да им попречиш. Изпокарах се с приятели, с които сме от деца приятели. Не си говорим. По простата причина, че те имаха очакване от мен да направя същото, каквото направиха тройната коалиция" отсече премиерът.

"Ние приемаме това, че президентът е загрижен, че е върнал текстовете от НПК и много мотивирано ще се опитаме и на него самия писмено да му изпратим обяснения по това, което сме направили, в името на добрия диалог. И в същото време, в тези обяснения има няколко неща, които може би неговите и съветници не са му казали, или неправилно се разбира."

По отношение на т. нар. резервен защитник премиерът обясни, че всеки един подсъдим може да си избере който си иска адвокат и той да се яви на делото. „Резервният защитник се назначава от съдията или по искане на прокурора само, ако не се яви адвокатът”. Според Борисов няма абсолютно никакво нарушение и никакъв проблем в този текст. „Относно СРС-атата и анонимния свидетел - трябва да ви кажа, че има куп СРС-та, които са по един, втори или трети човек, в които протичат много хора, които извършват престъпления. Тези СРС-та в момента не могат да се ползват и заради това накрая като направим отчет, излиза, че един или два процента от всички СРС-та влизат в сила”, каза още премиерът Борисов и зададе риторично въпроса – защо да не могат тези СРС-та да се ползват срещу тези, които си уреждат далаверите по телефона или поръчват престъпления по телефона.

Бойко Борисов заяви, че анонимният свидетел не е анонимен за съдията. „Съдията знае кой е анонимният свидетел”, допълни още той и поясни, че с тази поправка се издига ролята на съдията на още по-високо ниво

На въпрос дразни ли се, че БСП задава въпроси откъде Цветелина Бориславова е получила парите си, министър-председателят заяви, че който се интересува може да провери и ако открие някакви пресечни точки с него - да каже. "От дядо ми още знам, че женски пари са змийски кости. Аз никога не съм ползвал женски пари в живота си. Винаги аз съм плащал всичко къщи, в ресторант, където и да съм. Но те не го разбират. Много от тях не са и мъже, за да го разбират.."

Относно икономическата ситуация в държавата Борисов заяви, че "пицата на София е блажна и вкусна, защото така съм я оставил. А от тази на държавата и маслините са взети."


Тагове:   Бояна,   куче,   празници,


Гласувай:
0



1. анонимен - ЛЪЖЕЦ!
12.04.2010 07:00
Ето какво казваш на друго място!
".....Бейзата ми е приятел от много години, поканите са ми лични от него, от сина му и от кума (Валентин Златев -б.ред.)......"
адр.
http://www.vsekiden.com/?p=38059
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031