Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2010 00:19 - И Миро не успя на Евровизия
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 8098 Коментари: 17 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания се класираха за финала на тазгодишния песенен конкурс Евровизия след втория полуфинален концерт в Осло. Имената на страните са посочени в произволен ред. Миро с песента "Ангел си ти" не намери място сред десетте финалисти, избрани тази вечер, но се представи достойно като изпълнение и хореография и направи едно наистина добро шоу.

"Благодаря на всички, които ни подкрепиха, за нас е важно, че се представихме добре", заяви Миро след края на концерта. Това винаги е бил политически вот, а България е малка страна. Единственото, на което разчитах, беше чудо, каза Миро. Страната ни се нуждае от позитивен ПР и тази вечер тя го получи, убеден е Миро.

Финалистите от първия полуфинал са Босна и Херцеговина, Молдова, Русия, Гърция, Португалия, Беларус, Сърбия, Белгия, Албания и Исландия. Към тях се добавят и пет държави, които са си осигурили участие във финала по право - Великобритания, Франция, Германия, Испания и Норвегия. Победителят ще бъде определен на финала в събота, 29 май, който Българската национална телевизия ще излъчи пряко от 22:00 часа.



Тагове:   Миро,   Евровизия,


Гласувай:
4




1. thomas - Не беше лош...
28.05.2010 12:47
Но все пак... "Единственото, на което разчитах, беше чудо, каза Миро." Не беше зле към това да прибави и малко по-добро английско произношение конкретно снощи. Слушах всички и освен че повечето пееха на английски, което според мен увеличава шансовете, пееха и с много добър акцент, колкото и собствените им езици да са далече от анлгийския. Иначе като цяло изпълнението на Миро не беше лошо, но не беше и грабващо. И съвсем обективно погледнато, може да се ползват думите на Бойко Борисов - "има и много по-трагични кандидати за еврокомисари". Т.е. с това изпълнение, ако бяхме някоя по-популярна и харесвана държава, можехме да стигнем до финала. Но нямаше никакъв начин да спечелим там. Тъй че загубата от това, че излизаме един кръг по-рано, не е фатална.
цитирай
2. анонимен - Благодарим ти Миро
28.05.2010 15:21
Единствения певец който заяви че пее за Славата на България. Това е достатъчно да бъдем благодарни на него че поставя България над лични, политически или финансови интереси.
Бог да му помага и Божието Благоволение да бъде с него.
цитирай
3. анонимен - Можеше и да влезе десетте
28.05.2010 16:10
Ако българите в чужбина,по-конкретно в Европа бяха гласували.В момента съм в Гърция и следя ЕВровизия от тук.Не мисля че песента на Кипър беше по-добра от тази на Миро,но по гръцкия канал НЕТ непрекъснато подканяха гърците да гласуват за Кипър.
цитирай
4. vilidimova - Жалко...
28.05.2010 16:50
Жалко, че не успя... песента му бе хубава, както и цялостното му представяне.
цитирай
5. анонимен - Миро е бездарник и педерас!
28.05.2010 16:51
Миро е кръгла нула, абсЕлютен бездарник. Сляпото момиче от "България търси талант" пее 100 пъти по- добре от него. Ама педерас да си в тая държава! Педерас!
цитирай
6. анонимен - Беше очевидно, че песента на Миро е монотонно-посредствена
28.05.2010 16:53
При толкова талантливи български композитори БНТ даде зелена светлина на аватьорските опити на Миро да композиторства. Ами то беше повече от очевидно, че песента на Миро беше монотонно-посредствена
цитирай
7. sporte - Коментар
28.05.2010 17:07
Можеше повече да се постараят.Хубави песни, но нямаха потенциал за хит.
цитирай
8. анонимен - evrovizia
28.05.2010 18:19
драги ми Миро,крайно време е да разбереш(нищо лично),че в ерархията на музиката си сбъркал клона на който си седнал....
много те размекнаха медиите и се уля толкова,че си помисли че тези песни ще минат...скътай се сега в ъгълчето и си ближи раните докато премине бурята!!
цитирай
9. анонимен - Защо мълчите?
28.05.2010 18:36
Дано си спомните каква кал и злоба се изля срещу предишният ни участник в Евровизия....Ще проумеете ли колко сте били несправедливи?....Или ще почнете сега да плюете и Миро....
цитирай
10. анонимен - Миро, ама дай да се разберем-БАЩА ТИ Е НЕВИНЕН!
28.05.2010 20:36
Аиде сега и заговори срещу България и то защото един пидаль пее кат пидирстинЪ, бе/ма.

Заговор е натрисането ни с минстър Стотинка, Симо Дянката дето ни данкова мамата. а между другото, от как Симо се махна от Щатите ахмерикаците тръгнаха нагоре, хората вече си влизат в релсите, та даже и нафтата в заливът спряла да течееее. все добри неща за тази толкоз голиама демокрация.
тук обаче Симо осира нещата стремглаво а то се види даже от Америка, поради което баш ЦРУецът дойде да земе още неко папка от нашите със инструкции как да се бориме срещу корупцията която се експлоатира от некакви мафииииИ. невероятно е как нашата Татковина всеки ден все повече и повече замязва на Батковина. И дай Боже утре да станем Сецовина...

Миро, абе не тъ знам ко си, пидаль ли си или педльо, ама със съгурност си некакво ЕГН, и дорде не се научиш да шоркаш клекнал през резнатата канелка никои в ЕУските муз среди ниама да те разглезда като хомосексуал. И заговор на ебачите срещу идиоти никога не е имало няма и неможе да има.

Песента, пишат тука, не била лоша. Абе ора, оно се сака кое си требе. Та Мирската песен не се иска да не била нелоша. иска се да бъде песен трепач!

Спомням си Румъния Желева как обиясняваше че на финалната линия се оказа неука и проста защото БКПтата не и дали възмижност да развива потенциялът си. Кво? Желева потенциял? От де го земахте тва бе? Виж потенциял има Миро Свиро, и то на лигав и епилиран педерст.

останалото е въпрос на това кой композитор как ще препише в друг ритъм и партитура некоя старичка хубава мелодия и я лепне върху думите на нечий неизвестен поет.

Миро, ама дай да се разберем-БАЩА ТИ Е НЕВИНЕН!
цитирай
11. анонимен - Обръщам се към Драго:Драго не е ли ...
29.05.2010 01:29
Обръщам се към Драго:Драго не е ли редно хората да те оценят?И чий го търсиш на Евровизия?Заради такива некадърници като теб сме на този хал.Чудя се как Лили Иванова те е търпяла?
цитирай
12. veshter - Да си припомним:
29.05.2010 08:32
Някога, 1974г, АББА изгряха с "Ватерло" от Евровизия! И като сложим тоя мухльо до АББА, ще разберем къде се намира - хей там, някъде ниско долу, под тревичките. Смотльо...
цитирай
13. анонимен - Добрички педал!
29.05.2010 09:43
Добрички педал!
цитирай
14. анонимен - proval
29.05.2010 13:00
Abe to e hubavo 4e pee za slavata na Bulgariq,no da bqha da poizmislili mnogo po dobro par4e ot tova,ne6to novo,koeto ne e 4uvano do sega,zada otide pone na polufinal i da te grabne ot purvite noti,ako be6e oti6al nqkoi ot "buigariq tursi talant" 100% 6te 6e da produlji.
цитирай
15. анонимен - слушайте метал
29.05.2010 19:48
и няма да спорите за някакви блудкави. безцветни. самоцелни. безмислени песни от предрешеното състезание ....бедно - бледо и скоро никой няма да си спомня нито за тъпите песни "оо оо о..." "аа аа а... " "ла ли ла ..." , нито за шарените изпълнители...
цитирай
16. анонимен - ПРИЗНАНИЕ
30.05.2010 19:51
ТАКА Е! ЗА ГОЛО ДУПЕ,НА ЕВРОВИЗИЯ НАГРАДИ -НЕ ДАВАТ!
ТАМ , И РУШВЕТИТЕ ,НЕ ВЪРВЯТ....МАМКА МУ....!!!
цитирай
17. nakom - Само тъпотии
30.05.2010 20:11
1во - избираме наистина добър певец, но без някаква конкретна визия.Освен гейската, която е както преекспонирана, така с нея вече се изложихме жестоко съвсем наскоро, тъкмо лани.Миро е супер, нямам против да е обратен, това е си е негова работа.Но това не може да е визия, и тази визия няма никакви шансове.Миро е певец на нежна музика, типичен тендър-поп, за широка сцена не мисля че е само до вокални данни и до нагласа.А след недоразумението Аврамов, Миро бе меко казано лош избор.Който го е избрал, добре го е накиснал.И той си го е знаел още като е видял песните, чест му прави че не се е отказал.
2ро - избираме такава песен, която няма никакви шансове.Пак виене, пак ааааааа- уууууу-ооооооо като оргазъм на чакал.Не я е избирал човека който я пее, избра я широката публика.Пак да спомена- песента ми харесва, добра е , има своята стойност.Но не е за такъв конкурс, не е носител на тази емоция която трябва да покори една публика като тази на конкурса.В интерес на истината, всичките песни от които можеше да избираме бяха такива.Стойностни но напълно безлични в атрактивен аспект, който там е определящ.
3то - а да бе, че и трето.Няма трето.Който е объркал първите две какво трето очаква.Третото е напълно закономерното последно място, само гьоката от вардаро е след нас.
Жалко за Миро, наложи се да бъде жертвеният козел на БНТ, които за пореден път се осраха във всичко.
За съжаление, това е точното отражение на нашенската психика- тръгва някой на някъде, не знае точно накъде или как да стигне до там, или ако изобщо стигне- какво ще прави.Ама се надява на успех, махат му на изпроводяк с кърпички, говорят се глупости колко сме горди с него.И накрая като се върне му отрежат главата, сякаш това ще им измие собствената глупост
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930