Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2010 19:01 - Скандал: Иво Инджев вдига завесата за още тайни от "Дондуков"2, вбеси Мариана Попова
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 813 Коментари: 0 Гласове:
0




image Авторът на книгата „Президент на РъБъ” Иво Инджев, който раздаде тази седмица десетки автографи на представянето й, гостува в предаването "Рулетка" по Нова тв, където водещата Люба Кулезич настояваше за още и още подробности за тайните страсти на държавния глава. Инджев прикани бившия офицер от Националната служба за охрана Николай Марков, да му се обади по телефона и обясни, че е загрижен за неговата сигурност. Марков бе сред първите, които изнесоха информация за скандални нередности в НСО, за което, освен че го уволнениха, го разкарваха и в съда.

Иво Инджев каза, че от няколко дни се опитвал да се свърже с него, но телефонът му не отговарял. Притеснявам се за него, защото има причини за това, обясни той.

Журналистът припомни случая с коментирания в неговото предаване "В десетката" мезонет на президента Първанов, за който се твърдеше, че е подарен от оръжейния бос Петър Манджуков. След злополучното предаване Инджев бе освободен от бТВ, като официално нещата бяха представени като че ли сам е напуснал.

Сега той извади нови подробности за ловните и нежните увречения на държавния глава. Разчепкан бе описаният в книгата му епизод как  Алексей Петров и още четирима от службите посетили певицата Мариана Попова, за да я посъветват да опровергае слуховете за нейната връзка с президента, които пълнеха таблоидните издания преди две години.

По този повод самата Попова изригна малко по-късно в предаването, където бе гост с Орлин Горанов по темата "Каква е причината за провала на българската поп музика?".

„Стига вече с тези неща, не искам да ги слушам”, опълчи се певицата на въпросите на водещата Нана. По думите й жълтите издания и лично Люба Кулезич носели вина за слуховете, които я обвързали с президента. В изказването й обаче не прозвуча категорично опровержение.

От предаването изясниха, че са информирали президентската администрация какви теми ще се разискват тази седмица в студиото и ги поканили да изразят своята гледна точка, но от там така и не откликнали на поканата.

/БЛИЦ


Тагове:   още,   Мариана,   скандал,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930