Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2010 20:18 - Людмила Филипова се развежда
Автор: slivenplus Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5576 Коментари: 2 Гласове:
1





image
Нашумялата писателка и внучка на експремиера Гриша Филипов кръшкала на мъжа си с турски писател.

Мъжът на Филипова - милионерът Божидар Колев надушил изневярата на половинката си. Според слуха Филипова кръшкала на мъжа си с турски творец, с когото се запознала на семинар за писатели в съседката ни. От тогава те поддържат постоянна връзка. "За жалост съм се лъгал в нея. Обичам Людмила, но не мога да преглътна изневярата й!", ядосва се маменият съпруг пред приятели.

Г-жа Филипова отказва всякакъв коментар по информацията, че се развежда. Лъчезар Филипов - чичо на прелюбодейката коментира: "Единственото, което мога да ви кажа е, че тя от малка си беше неконтролируема. Баща й беше вдигнал ръце", заяви той.

Мъжът на Филипова е съдружник във веригата магазини за бяла и черна техника "Технополис", ерудиран и възпитан и за разлика от повечето богаташи минава за истински ерудит.




Гласувай:
1



1. moniboneva - Людмила е добра писателка! Инти...
24.07.2010 19:48
Людмила е добра писателка! Интимният и живот не ме интересува.
цитирай
2. анонимен - Ако някой познава това малоумно и ...
27.09.2010 14:20
Ако някой познава това малоумно и тъпо същество, няма нито да го взема на работа, нито да му издава, нито да му чете книгите, нито да се жени за него, нито да го ебе.
Ако не беше дядо и, тази жена щеше да е една единица от многобройната сива маса от безработни, поради факта, че нищо не може. Нямаше да може да излъже някой да се омъжи за него, защото не става за нищо. Тя няма и висше образоване, въпреки, че беше шеф на рекламана агенция. Петьо Блъсков я изпъпя малко и тя после стана прес аташе на Васил Божков. Боже опази. И той я търпя малко. После се ожени за Божидар, собственика на Технополис. И изведнъж прописа. И то на разнородна тематика. Орфей, траките, извънземните, либийците - пенкилер работа. Това изисква задълбочени познания, тя ги няма, няма нищо. Не е учила. Божо и плати книгите. Кой ги чете? Който не я познава и разбира за какво сва дума. Пълни буламачи. Майка ми ме пита за нея, гледала я по някакво предаване по ТВ. Искаше да си купи нейна книга. Казах и - в никакъв случай!
Сега пък изневяра. Пълен цирк. Тази жена е луда. Но и тези които не я познават и се увличат по измислиците и. Увлякох се. Зает съм и отделих малко време, което и това не заслужава. Писателка.....................
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930