Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2010 14:30 - Къде е Джони Деп?
Автор: slivenplus Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
1



imageВ

Новината, че актьорът Джони Деп е инкогнито в Бургас заради музикалния фестивал "Spirit of Burgas", предизвика истинска истерия вчера.

Не се намери обаче човек, който да се похвали, че е видял с очите си "карибския пират". Според лавината от слухове Деп пристигнал с автомобил още в петък, а резервацията за визитата му била направена на друго име. Заел целия шести етаж на 5-звездния хотел "Приморец", но не се показвал пред никого.

Храната му - предимно плодове и френски вина, оставяли пред вратата. Специален асансьор го отвеждал директно долу, в паркинга, където бил тайният му автомобил. 20 души била охраната му, имал и асистентка. "Вчера опитахме контакт с нея чрез управителя на хотела, но асистентката отговорила, че отказват срещи", разказа Весела Йорданова - пиар на бургаския кмет Димитър Николов.

Градоначалникът и екипът му искали Деп да се разпише в книгата за известни личности, посетили Бургас. По обед вчера и кметът Николов бе в хотел "Приморец", защото даваше интервю за италианската телевизия "Медиасет" на Берлускони.

С тв екипа бе и гадателката Теодора Стефанова. Телевизионерите, които снимали филм за страната ни като туристическа дестинация, обясниха, че са по лична покана на Дарина Павлова и са отседнали в комплекс "Парадайс бийч".

"Видях човека. Дали е Деп, дали не е, не знам, защото никога не съм го виждал на живо. Прилича на него", довери управителят на хотел "Приморец" Коста Вълков.
"Имам страшно много ангажименти, отговори кметът Димитър Николов на въпрос на "Труд" знае ли истината около Джони Деп. - И да е тук, искал е да е инкогнито", смята той.

Снощи бе последната вечер на третото издание на "Spirit of Burgas", когато се очакваше да забият "Ревю", "Ерекция", "Горилас", D2 и др. Въпреки огромния брой фенове, чистотата край фестивалното градче, което е на морския бряг, е очевидна. Няма и сериозни инциденти.

В първата вечер не била пусната пияна гъркиня, засечен бил и англичанин с бокс, а на 4-ма им прилошало от жегата, но първа помощ им била оказана на място

ТРУД




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930