Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2010 11:22 - Бойко запорирал парите на Слави Трифонов?
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 1719 Коментари: 0 Гласове:
0



image Шоуто на Слави се превърна в институция. Финансова ревизия нюхала за далавери около делата на Дългия. Ще засвири ли „Ку –ку бенд” най-после „туш”- питат се наблюдателите, след като се пръкна последната клюка за Слави Трифонов? А именно- официалната премиерска половинка Цветелина Бориславова му била запорирала капиталите, които той имал неблагоразумието да депозира в "СИ банк"?! Поне това спряга градската мълва. Наистина звучи нелогично- врагът на Бойко Борисов да подсили с част от капиталите на компанията си "Седем осми" АД банката на неформалната премиерша! По-задълбочените анализатори все пак откриват смисъл - данъчните и ДАНС нюхат около делата на Дългия и той търси закрила. Къде другаде, ако не в най-сигурната банка в момента? Кой ще смее да рови в трезорите на Цветелина Бориславова?

Официално никой не е обявил има ли разследване на финансовите дела на Дългия и искане за запор на негови сметки. Много вероятно е само да текат подмолни проверки и хвърляне на димки в медийното пространство в отговор на калномета, който месеци наред пльоскаше връз имиджа на Бойко Борисов калибровани в "Шоуто на Слави" оплювки. Трифонов е подложен на огромен икономически натиск и от топящите се като ланшния сняг рекламодатели. Атаката от страна на близките до Бойко Борисов политици не е за подценяване. Волен Сидеров отдавна души за далавери около имотните дела на Дългия. Още повече след като стана известна причината за войната между Слави и Бойко - отказът на премиера, когато беше кмет, да лобира в интерес на Трифонов една купена от шоумена градинка да се деактува и на нейно място да цъфне блок, от който учиндолецът да спечели няколко десетки лесни милиона.

На фона на клюката за запориране на авоари на Дългия върху голото му теме се стовари още една секира-

дългогодишния му приятел по интереси Георги Гергов се дистанцира от него.

Причината - нападките на Слави срещу новата власт и лично срещу Бойко Борисов. Олигархът явно се страхува, че властимащите ще атакуват бизнеса му и ще му отнемат мажоритарния дял от Пловдивския панаир. Затова Гергов не търси конфронтация със София. Известно е, че пловдивчанинът принадлежи към президентската свита, но политическите наблюдатели не пропуснаха да отбележат, че бизнесменът не взе отношение по конфликта Първанов-Дянков. Това е един от индикаторите, че олигархът се пази и демонстративно отсвирва Трифонов. Знае се, че години наред Гергов спонсорира "Шоуто на Слави" и други проекти на Дългия. Знае се и че Доган лобира пред рекламодатели на учиндолеца, но напоследък и Сокола е в немилост и се чуди как да опази милионите си.

Призракът на безпаричието засенчва и без това отслабналия взор на Трифонов.

Гергов стана член на Националния съвет на БСП, но нищо чудно да захвърли партийния си билет и да се преориентира към ГЕРБ, ако стане много напечено за бизнеса му.

В края на миналата година се заговори, че Трифонов е подел инициатива за инициирането на референдум за смяна на избирателната система под контрола на президента Първанов и олигархическия кръг около него, към който принадлежи и Гергов. Сега обаче такъв проект не е актуален, още повече, че бизнесът оттегля подкрепата си към президента Първанов, усещайки накъде духа вятърът.

Комай на Слави му остана една единствена опора - Георги Първанов.

Невероятно изследване на общественото мнение демонстрира, че Слави Трифонов има сериозни намерения в политиката. Социологическата агенция МБМД, която е известна с партийните сондажи преди избори, изчислила колко много хората харесват водещия на най-популярното шоу в България през последните 10 години.

Още преди месеци Слави не скри, че е възможно да заиграе на политическата сцена, което ще го разнообрази след десетилетието, посветено на всекидневното токшоу. Силното затопляне на отношенията му с президента, успоредно на изострянето на тези с премиера, веднага подхраниха мълвата, че Първанов би застанал зад звезден политически проект с него.

И тия дни като по поръчка цъфна новината, че е обран апартаментът на Слави! Прекрасен повод водещият да побеснее, че, видите ли, и новата власт е като предишните, не може да се справи с уличната престъпност, а само вдига пушилка с показни акции. Колко му е Трифонов да се тръсне и да каже: "Писна ми да съм жертва, влизам в политиката, за да оправя положението!"

Каква е хронологията на ВИП кражбата? Печени бандити следили жертвата си. Набелязали един от неговите апартаменти. Установили, че вътре има ценности, антики, техника, че Дългия само го навестява, без да живее постоянно в него и хоп...

По-късно Слави бил привикан за разпит. На него той обяснил, че по време на кражбата жилището му е било необитаемо и точно тогава крадците са издебнали момента. Разбрало се за случилото, едва когато изпратил бодигарда си, за да вземе нещо от апартамента. Стигайки до него, той видял обраните помещения.
Може и да е истина. Може и да е пиар акция. Във всеки случай е добър повод около учиндолеца да се разшуми предвид залязващата му тв кариера.

Толкова го е закъсал, че напоследък е започнал да прави страничен бизнес в интернет.

Сценаристът Светослав Митев и музикантът Георги Милчев-Годжи, са хората, които движат нещата на Дългия всекидневно пред компютъра.

Митев е доста изявен уеб дизайнер. Той създал наскоро сайт за видеообмен, в който се провеждат състезания за най-продуктивни ъплоудери или иначе казано - този, който качи най-много клипове за един ден, печели известна сума пари.

За да участвате обаче, е нужно да се регистрирате с sms. За да получите други екстри, достъпи до секции в портала и т.н. отново трябва да изпратите sms, чиято цена е 1.20 лв. Оказа се, че всеки sms важи само за един ден.

Сайтът videoboxer.com e направен на 32 чужди езика и по всичко личи, че Слави се надява да пробие на международно ниво и да достигне едва ли не успеха на youtube.com. Засега дневно се достигат около 2000-3000 уникални посещения, а има и доста наивници, които се включват всекидневно в надпреварата да качат възможно най-много клипове.

Общият награден фонд за участниците дневно е около 100 долара, което ще рече, че печалбите, които Слави и хората му регистрират, не са малко за кризата ,в която се гърчим всички.

Годжи също има дейно участие в проекта. Той е администратор там и използва всяка свободна минута, за да споделя линкове на видеа на личната си страница във Facebook, с цел да популяризира videoboxer-а. Основно обаче сайтът се поддържа от Светльо Митев, който е оставил своя телефон и личен e-mail за контакти.

Защо всъщност Слави Трифонов си счупи крака миналата година?!...

Изненадваща новина ни поднесе bTV миналата година, като съобщи, че дългият любимец на народа счупил крак по време на турнето си. Все по-противоречиви версии излизаха по случая. Дали от Шоуто не крият нещо скандално и мръсно?

В първото си изказване от “Ку-ку бенд” съобщиха, че Слави счупил крака си, докато подготвяли концерта в Стара Загора – шоуменът се бил подхлъзнал на сцената на стадион „Берое” и се контузил сериозно.
После обаче, излезе друга версия – Маестрото каза по телефона за новините на бТВ, че Дългият се подхлъзнал в хотелската си стая.

Започнаха отвсякъде да летят все пикантни истории, за това как Трифонов си е счупил крака, като едно от подозренията било, че Слави е бил нападнат в заведение от бандити, защото задявал чужда мома. Анонимни източници разкрили, че красавицата била гадже на известен старозагорски мафиот, който от ревност изпратил група свои хора да пребият Дългия.
Друга версия гласи, че Слави бил нападнат заради скандално интервю, в което възхвалява Ахмед Доган като политик.

Накрая в репортаж на „Тази сутрин” от болницата Слави реши да разбули мистерията около счупения си крак, като отдели 1-2 минути да поговори и за това, колко много клюки излезли за два дни по негов адрес. Дори се пошегува: „Може би ще стана министър-председател! Ами нали Бойко си счупи крака и после стана премиер!
Отдавна е изплюл камъчето. 

Подготви Радослав Тодоров
БЛИЦ



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930