Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2010 02:14 - Самоковеца създал ДАНС
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 932 Коментари: 0 Гласове:
0



image

  Картофеният бос Самоковеца е създал ДАНС още преди 12 години. Не става дума за родното ФБР обаче, а за фирма, в която покойният Константин Димитров все още фигурира като един от петимата собственици. Справка в АПИС показва, че "ДАНС-2" ООД се занимава с търговия на дребно. Според електронните регистри убитият преди 7 години в Амстердам Самоковец участва и досега като собственик и в "Перун" ООД, пак за търговия на дребно, и в "Косьо 99" - Константин Димитров ЕТ" за консултантски и други услуги по стопанската дейност и управлението.
Според базата данни на фирмите у нас някогашният бос на ВИС-2 Васил Илиев участва в управлението на "Шанс-93" за търговия на едро, транспортна, таксиметрова дейност и игри на щастие. Той бе разстрелян на 25 април 1995 г. в чисто новия си "Мерцедес Кабрио" на път за столичния ресторант "Мираж", където е имал среща.
Убийството не е разкрито и до днес
По-малкият му брат - Георги, също покойник, участва в управлението на "Фаворит-97" ООД, която се занимава с хотелиерство. В "Интеркабел" бизнесът му е далекосъобщения, а "Граф Цепелин" е регистрирана като търговски посредник. Той бе убит от снайперист на 25 август 2005 г. в курортния комплекс Слънчев бряг в "Буда бар".
Разстреляният на остров Аруба наркобос Пантю Пантев, по-известен като Поли Пантев пък, все още съществува в търговските регистри като собственик на 9 фирми, в две от тях заедно с Николай Маринов - Малкия Марген в две фирми. Едната е "Сигма АД" за разпространение и търговия на печатни издания, транспортна и спедиторска дейност, представителство и агентство, а другата е "Европа прес" ООД, която върти търговия на дребно с книги, вестници и канцеларски стоки. Фирмата на Поли "Вита Трейд" ЕООД пък е регистриран производител на хранителни продукти. "Хермес къмпани" АД извършва неспециализирана търговия на едро с хранителни продукти, напитки и тютюневи изделия. Пантев е един от тримата собственици на "П.А.К. Комерс" АД, фирма за търговско посредничество с разнообразни стоки. "ВИ Билд" ООД пък се занимава със строителство на сгради и строителни съоръжения. "Хермес къмпани консулт" ООД дава консултации и други услуги по стопанската дейност и управлението. Поли Пантев продължава да фигурира и като един от тримата собственици на Застрахователна компания "СИК-живот" АД. Разнообразна е дейността на фирмата му "Импорт експорт имобилиаре ВИ. СИ. РЕ" - ООД. Тя се занимава с външноикономическа дейност, производство, търговия със стоки и услуги, строителство, ресторантьорство, сладкарници, закусвални, барове, заведения за бърза храна, хотелиерство, кожи и кожени изделия (изрично посочено - без дивеч), игри на щастие - без хазарт. Поли Пантев бе застрелян с 4 куршума във фоайето на хотел "Сонеста ризорт" на карибския остров Аруба през 2001 г.
Друг покоен вече член на бившата СИК - Дмитрий Минев-Руснака, също продължава да върти фирми - четири на брой. Дружеството му "Кардинал М" ЕООД е за хотелиерски дейности, а "ДИМИАВТО" за обслужване и ремонт на автомобили. Собственик и управляващ е в "ТИГРА" ЕООД, което се занимава с търговско посредничество със стоки. "Майер + ООД" пък е за търговия на едро.
Димата-Руснака е убит при престрелка на 24 октомври 2004 г. в София пред заведение на бул. "Витоша" 18. Филип Найденов-Фатик все още се води управляващ и един от собствениците на фирма за отглеждане на домашни птици - "СЪНИФУУД" АД, както и на "Н.П.М.Ф." ООД - фирма за производство и търговия със селскостопански продукти, както и транспортна дейност. Той бе показно разстрелян в мерцедеса си на бул. "България" преди седем години.
Антония Димитрова
СТАНДАРТ


Тагове:   ДАНС,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930