Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 17:30 - Сливенският депутат от ДПС Янко Янков къносва косата си като кокона
Автор: slivenplus Категория: Регионални   
Прочетен: 2166 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 Традицията всяко Народното събрание да си има поне един депутат с боядисана коса не е подмината и от 41-вия парламент. По всеобщо мнение палмата на първенството по този вид суета сега държи депесарят Янко Янков, който е избрал гарвановочерния цвят, за да скрие белотата на оредяващата растителност по главата си. Явно за 54-годишния избраник от Сливен белите косми по главата са по-срамни от предателствато, те.е. от факта, че е представител на етническата партия на Доган, при това вече втори мандат.
Парламентарни репортери твърдят, че от съображения за конфиденциалност на мероприятието "вапцане" Янков не ходел на фризьор, а ползвал услугите на съпругата си, бивша детска учителка, която сама нанасяла боята върху главата на своята половинка. В потвърждение на тези наблюдения са периодично появяващите се останки от неизмита боя по кожата на народния представител, каквато небрежност професионалните фризьори никога не допускат.
Но Янков не е единственият депесар, подложил се на тази твърде немъжка процедура в името на суетата. Дълги години Юнал Лютви поддържаше изрядна прическа, но понякога забравяше да посети фризьора си за освежаване на светлокестенявия нюанс, който беше предпочел за прикритие на белите си коси. Така мине не мине месец и прораслите корени на космите върху главата му издаваха "тайната" на Лютви. Сега вече, когато надхвърли 65 години, ДПС депутатът явно е решил, че не си заслужава подобна грижа.
Най-известният политик с боядисани коси обаче си остава председателят на 39-ото Народно събрание Йордан Соколов от СДС, но там проблемът е от друго естество. Впрочем бившият премиер Симеон Сакскобургготски, титулуван от свитата си "цар", също боядисваше пооредялата си косица.
След убийството на Боби Цанков станалият печално известен бивш депутат Павел Чернев също се появи с гарваново черна четина по главата...
 



Тагове:   ДПС,   Янко,   Янков,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930