Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2010 19:09 - Лъчо Иванов: Вече ще постъпвам като Бойко, който каза, че докато е във властта няма приятели
Автор: slivenplus Категория: Новини   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0




image Подалият оставка от три поста Лъчезар Иванов- като заместник-председател на парламента, лидер на Софийската организация на ГЕРБ и на председател на парламентарната здравна комисия заради скандала с митничарите, си призна със сълзи на очи, че най-много го боли за сдаването на столичната структура. Моят избор да подам оставка като председател на Софийската организация е моята голям болка, защото аз съм съучредител на ГЕРБ и съм сред тези, които запалиха факела на партията, призна насълзен той в предаването „Нека говорят” по бТВ.


Неговата кауза била София да има добро управление и това било голямата му любов.

Иванов не пожела да коментира дали не е бил атакуван и от среди в ГЕРБ, но е убеден, че има натрупана омраза от БСП и ДПС от предишното Народно събрание, когато беше единственият депутат на ГЕРБ.

Не съм се главозамаял от властта, за да опитвам да натискам когото и да било, настоя той с мотива, че бил много дисциплиниран човек. В същото време бил много емоционален и това му е изиграло лоша шега.

Той отрече да е ходатайствал неговият приятел Сергей Бранков да бъде назначен за шеф на митницата "Калотина" или поне за началник смяна. Знам, че шефът на митниците ген. Ваньо Танов не може да бъде подложен на натиск, той е човек, който нито се води, нито се кара, разясни Иванов.

Според него обаче не е изключено хора, които са били уволнени от митниците да са поръчали излъчването на репортажа по Нова телевизия, заради който той беше принуден да подаде оставка от три ключови поста.

Вече ще постъпвам като премиера Бойко Борисов, който каза, че докато е във властта няма приятели, това е най-правилното решение, призна си Лъчезар Иванов.

Въпреки всичко лекарят на Бойко оставал в мир със съвестта си.


Тагове:   каза,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930